Connect with us

Hirdetés

technokrata

Idén is lesz Tudományfesztivál

Dotkom

Idén is lesz Tudományfesztivál

A szervezők az idei évben is várják a kiállítókat a Tudományfesztiválra, és a Tudományok és Tehetségek Kertjére a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.

A tavalyi évben hatalmas sikerrel elindított Múzeumkert Fesztivál folytatásaként a TIT Kossuth Klub Egyesület az Emberi Erőforrások Minisztériumával, a Vidékfejlesztési Minisztériummal és a Józsefvárosi Önkormányzattal együttműködve a kulturális pogramok mellett az idei évben is megszervezi tudomány- és tehetségnépszerűsítő nagyrendezvényeit a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében.

Muzeumkert_tehetseg[1]

Tavalyi évben mintegy 50 kiállítóval, és színes programokkal várták a szervezők a fesztiválra kilátogatókat. “A két nap alatt közel 20 000 látogató fordult meg a Múzeum Kertben, ahol betekintést nyerhettek  a kiállítók által reprezentált kutatás-fejlesztési eredményekbe és innovációs teljesítményekbe.” – mondta Bartók Marcell elnökségi tag, a programok főszervezője.
A rendezvények fő célja a tehetséges fiatalok, a vállalkozói kultúra, a tudományok, a kutatás-fejlesztés, az innovatív vállalatok, a startup vállalkozói szektor és a kapcsolódó társterületek népszerűsítése egyedülálló környezetben, elsősorban a fiatalok körében.

A rendezvénysorozat első eseménye a Tudományfesztivál, amelyet 2014. április 24-25-én rendeznek meg két tematikus napra bontva. Az első nap a “Tehetségek és Innovációk Napja”, a második nap a “Föld Napja” hivatalos központi rendezvénye.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés