Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pénteken rajtol az első országos Selfie-Csókverseny

Dotkom

Pénteken rajtol az első országos Selfie-Csókverseny

Közvetítsd Valentin nap legjobb csókját és irány Párizs!

A most oly divatos selfie (saját magunk lefényképezése mobiltelefonnal) műfaját új magaslatokba emelhetik azok a párok, akik részt vesznek az I. Országos Selfie-Csókversenyen február 14-15-én. A különleges bajnokságot egy magyar startup, az Artklikk szervezi, amely tavaly decemberben publikálta az ANGL (Your Angle of Reality) nevű, ingyenesen letölthető mobilalkalmazását. Az élő videó stremingen alapuló szolgáltatás a világon egyedülálló módon teszi elérhetővé és a közösség számára értékelhetővé az élő, mobiltelefonos közvetítéseket. ANGL-Valentin

 

Az ANGL közvetítések valós időben böngészhetők az alkalmazásban, illetve a térképen is. Minél többen közvetítenek, annál több helyre bekukkanthatunk, mi történik ott éppen. A közvetítések leállítása után a videók hamarosan kihullanak az alkalmazásból, hacsak a közösség nem gondolja úgy, hogy meghossazbbítja azok életét. A siker visszahangját az ANGL alkalmazásban “Echo”-ban mérik. Annál tovább nézhetők meg a már lezárult közvetítések, minél több Echo-t kapnak. A videó készítője pedig ANGL pontot kap, így versenyekben is részt vehet.

Az első ilyen bajnokság lesz tehát a Valentin napi I. Országos Selfie Csókverseny, melyen a részvétel nagyon egyszerű: töltsd le az ingyenes ANGL alkalmazást iOS vagy androidos telefonra, regisztrálj Facebook profillal és már indulhat is a közvetítés! A zsűri a közösség: a legtöbb Echo-t kapott csók nyer. Érdemes ezért akár több különleges helyen elcsattant csókot is közvetíteni a verseny két napja alatt.

ANGL_Final

A bajnokságon a határon túlról érkező selfie-k is részt vehetnek. A fejlesztők nemcsak a szerelmeseket, hanem a szurkolókat is várják, akik barátaik vagy akár településük legjobb csókjait jutalmazhatják Echo cunamival.

További részletek a www.angl.tv oldalon és az alkalmazás Facebook oldalán.

Facebook:  https://www.facebook.com/pages/ANGL-GO-LIVE/640758335960839

Appstore:  https://itunes.apple.com/app/angl/id765384281?ls=1&mt=8)



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés