Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Laurel segít az Alt Cash kasszáinak kijavításában

Dotkom

A Laurel segít az Alt Cash kasszáinak kijavításában

Szakmai segítséget nyújt a SAM4S kasszák forgalmazójának a Laurel Cégcsoport. Bár a két társaság versenytársa egymásnak a kiskasszák piacán, az online átállásban kialakult helyzet megmentésére a Laurel vállalta a szakmai együttműködést a pénztárgépek kijavítására. Az elkészült pénztárgépet az Alt Cash most újra benyújtja engedélyeztetésre.

Szakmai összefogás alakult ki azért, hogy ne maradjanak hoppon azok, akik a SAM4S NR-300 típusú kasszákat rendelték. A kasszapiacon legtöbb, összesen 17 forgalmazási engedéllyel rendelkező Laurel Cégcsoport segít abban, hogy kijavítsák azokat a hibákat, amelyeket az Alt Cash Kft. kasszáiban felfedezett a Magyar Kereskedelmi Ellenőrzési Hivatal (MKEH).

sam4s-nr-300-big01

Bár a két cég a kiskasszák piacán konkurense egymásnak, a Laurel az online pénztárgépek átállásában kialakult probléma megoldása érdekében vállalta a szakmai együttműködést – nyilatkozta a Laurel tulajdonos-ügyvezetője. Bessenyei István közölte, az Alt Cash Kft. megkeresésére végzett vizsgálatok alapján a Laurel összesen 14 ponton tett javaslatot a javításra, szoftveres, hardveres és dokumentációs kérdésekben. A vezető leszögezte, fontos feladat, hogy a sok-sok legyártott, ideszállított és jelenleg konténerekben álló kassza ne vesszen kárba, valamint hogy a magyar államnak ne kerüljön milliárdokba az Alt Cash ügyfeleinek átállásához vállalt hozzájárulás.

A Laurel vezetője elmondta, az Alt Cash a most kijavított kasszát ismét beadja engedélyezésre az MKEH-hoz, és bíznak benne, az újbóli eljárás révén forgalmazhatókká válnak a készülékek. Ha ez sikerül, akkor a SAM4S típusokkal is folytatódhat a pénztárgépek onlinera átállása.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés