Connect with us

Hirdetés

technokrata

Helly Hansen app a szűz hó szerelmeseinek

Dotkom

Helly Hansen app a szűz hó szerelmeseinek

Az új applikáció iPhone és Android telefonokról érhető el.

Nincs is annál jobb, mint amikor a frissen hullott hóban szelhetjük a hegyeket. A Helly Hansen ezért új applikációt fejlesztett a téli sportok szerelmeseinek. A First Track alkalmazást azoknak találták ki, akik a legelső nyomokat szeretnék rajzolni a térdig érő szűz hóba. Az app egy hagyományos ébresztőórából és egy speciális hó jelző verzióból áll.

Ha az éjszaka hullott hó mennyisége meghaladja az előre beállított értéket, a program reggel korábban ébreszt. Így a többieket megelőzve elsőként mehetünk fel a pályára, ahol a friss szűzhó fog várni. Csak annyi a dolgunk, hogy kiválasztjuk a legközelebbi síterepet, a hó mélységét, és hogy ettől függően hány órakor akarunk felkelni, majd nyugodtan alhatunk. A First Tracks gondoskodik róla, hogy semmiről ne maradjunk le.

001

Az Firts Tracks with Helly Hansen című applikáció ingyenesen letölthető az Apple Itunes és az Android Play webáruházakból.

Aki kipróbálja a programot, megnyerheti a Helly Hansen ikonikus Warm Freeze ½ Zip LS aláöltözőjét is. Ehhez nem kell mást tenni, csak a legjobb síelős képeket #HHFirstTarck hashtaggel megosztani az Instargammon.

A Helly Hansen az 1970-es években mutatta be a világ első aláöltözetét, amiben elsőként jelent meg az exkluzív Lifa technológia. A Lifa egy olyan hidrofób textilszál, ami elvezeti a nedvességet a bőr felszínéről és szárazon tart, amire a poliészterből vagy a gyapjúból készült aláöltözők nem képesek. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően a Helly Hansen ma a világ vezető aláöltözet gyártója, és a US. Alpine Ski Team hivatalos aláöltözeti partnere.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés