Connect with us

Hirdetés

technokrata

Közönségdíj az Appra magyar!-on

Dotkom

Közönségdíj az Appra magyar!-on

December 5-ig közönségszavazatokat is várnak az Appra magyar! platformfüggetlen alkalmazásverseny szervezői.

A szeptember végén elstartolt Appra magyar! alkalmazásversenyen már 100 fölött van az innovatív fejlesztők pályázatainak száma.

A mobilalkalmazás egyik legfontosabb fokmérője a felhasználói elégedettség. Az alkalmazás-áruházakban a programokat letöltők közvetlen visszajelzést adhatnak a fejlesztőknek és egymásnak a termékekkel kapcsolatban, így a mobilalkalmazások leghitelesebb marketingcsatornái maguk az elégedett felhasználók. Ezért a szervezők nem csak az ötfős szakmai zsűri véleményére kíváncsiak, hanem bárki voksolhat kedvenc applikációjára a verseny honlapján. Így a kategóriagyőztesek mellett a Sanoma jóvoltából közönségdíjast is választanak. A szavazás független a szakmai zsűri által kiválasztott shortlisttől, a legtöbb szavazatot kapott applikáció részesül a 200 000 forint értékű közönségdíjban.

appramagyar

„Mi a Sanomában abban hiszünk, hogy a felhasználói közösség tudja leginkább megítélni, mely alkalmazások sikerültek jól és melyek kevésbé, ezért támogatjuk a közönségdíjat” mondta el Tinnyei István, a Sanoma mobilmédia csoportvezetője.

A szavazatokat a www.appramagyar.hu weboldalon december 5-ig lehet leadni a „like” gomb megnyomásával. Egy szavazó akárhány alkalmazásnak adhat 1 pontot („like-ot”), de egy alkalmazásnak csak 1 pont („like”) adható.

„A magyar emberek régóta híresek kreativitásukról, okosságukról, ugyanakkor a modern informatika világában, azon belül is az alkalmazásfejlesztés területén még nem övezi őket az a magas fokú elismertség, ami járna nekik. Az Appra magyar! egyik legfontosabb küldetése, hogy reflektorfénybe helyezze a kiváló minőségű, hazai fejlesztésű appokat, és az azokat létrehozó programozókat” – emelte ki Grósz Judit, a Microsoft fejlesztési és platform üzletág igazgatója

 

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés