Connect with us

Hirdetés

technokrata

Házibulikhoz készített mikro hifiket a Sharp

Dotkom

Házibulikhoz készített mikro hifiket a Sharp

Már okostelefonról és tabletről is vezérelhető a Sharp két új mikro hifi rendszere az NFC technológiának köszönhetően.

A Sharp által piacra dobott XL-HF202 és az XL-HF302 modellek NFC (Near Field Communication), azaz rövid hatótávolságú technológiával rendelkeznek, így mobil eszközökkel történő integrálásuk minden eddiginél egyszerűbb. A zenei könyvtár eléréséhez elegendő a mobil készüléket az NFC címkéhez tartani, ezáltal azonnali és egyszerű kapcsolat jön létre az okostelefon vagy a tablet és a hifi között. Így nem is kell a hifi rendszer közelébe menni, hogy az vezeték nélküli kapcsolaton keresztül lejátssza a kívánt zenéket, mert mobil eszközeinken keresztül tudjuk irányítani egy bizonyos hatókörön belül.

A hifi rendelkezik egy Lightning dokkolóval (iPhone 5), így a felhasználók egyszerre játszhatják le csúcsminőségű zenéiket legújabb iPhone vagy iPod készülékeikről, miközben töltik azokat. A készülék tartozéka egy speciális iPad tartó is.

mikrohifi

Az Sharp új audio modelljei kompatibilisek az NFC technológiát nem támogató eszközökkel is – ezek Bluetooth vagy USB kapcsolaton keresztül tudnak kommunikálni a hifivel. Az új modellek azonban támogatják a CD-n, CD-MP3 lejátszón vagy egyéb külső eszközön tárolt MP3/WMA/AAC audio fájlok lejátszását is. A Sharp új hifijei RDS funkciós FM rádióval is rendelkeznek, ami lehetővé teszi a rádióállomások keresését, mentését és hallgatását.

A nagy teljesítményű (2x50W RMS) digitális erősítő és a kétutas, csavaros csatlakozókkal ellátott hangszórók kiváló minőségű hangot biztosítanak. A speciális bass reflex csatornának köszönhetően a hang basszussal teli. Az XL-HF302 modell hangszórói 13 cm-es mélyhangszóróval rendelkeznek, az előlapjuk pedig tartós MDF-ből készült.

Mindkét hifi időtlen dizájnnal, metálfényezéssel, letisztult vonalakkal és kompakt méretekkel rendelkezik. A Sharp új audio termékei több színben is kaphatók – az XL-HF202 modell ezüst (XL – HF202PHS) és fekete (XL – HF202PHBK), az XL-HF302PHT titán színben érhető el.

Ajánlott fogyasztói ár:

XL-HF202PH(S/BK) – 64.990,- HUF

XL-HF302PHT – 74.990,- HUF



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés