Connect with us

technokrata

Európában egyedülálló Samsung szervizközpont nyílt Győrben

Dotkom

Európában egyedülálló Samsung szervizközpont nyílt Győrben

A Samsung vásárlói maximális kiszolgálása érdekében egy szolgáltatásaiban egyedülálló, magas színvonalat képviselő szervizközpontot nyitott Győrben.

A Smart és Prémium Megoldások Központ nevű új létesítmény központi szervizzel, bemutatóteremmel, digitális otthonnal és számos vásárlási lehetőséggel várja a fogyasztókat.

A Samsung új győri szervizközpontjában jól képzett szakemberek állnak az ügyfelek rendelkezésére, akik készséggel segítenek a vásárlók problémáinak megoldásában, a készülékek gyors és precíz javításában.

A Központ regionális iroda, prémium bemutatóterem és úgynevezett digitális otthon is egyben, ahol a gyártó legújabb Smart eszközeit a fogyasztók a vásárlás előtt valóságos életterükben, egy modern, berendezett lakásban, működésük közben próbálhatják ki.

DSC_0127

Bárki személyesen meggyőződhet például arról, hogyan működnek együtt a különféle Samsung eszközök: miként irányítható Galaxy okostelefonnal vagy táblagéppel egy Samsung Smart TV vagy légkondicionáló, vagy éppen miként elemzi az okostelefonunk a Samsung EcoBubble mosógép hibaüzenetét. Az ügyfelek a kiválasztott termékeket a bemutatóteremben meg is vásárolhatják, továbbá a Samsung személyre szabott megoldásokat, többek között gyártói garancia kiterjesztések vásárlásának lehetőségét is felkínálja.

Dr. Facskó István, a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke a megnyitón elmondta: „Vállalatunkat ügyfeleink maximális elégedettségének elérése vezérli nap mint nap. Büszkék vagyunk arra, hogy Európában egyedülálló módon, Győrben egy olyan szervizközpontot valósítottunk meg, ahol ügyfeleinknek a digitális otthon légköre, a kipróbálásra szánt idő és a dolgozók szakmai hozzáértése által teljes körű tanácsadásban és kiszolgálásban van részük.”

DSC_0123

A Smart és Prémium Megoldások Központ a Samsung Electronics Magyar Zrt., a RAAB GSM Kft. és az EM Electromechanika együttműködésének eredményeképpen jött létre.

Cím: Győr, Türr István u. 20.

Tel:06-96/254-944, 06-30/4555-908

www.elektromechanika.hu; www.raabcomputer.hu

Nyitva tartás: H-P: 9-18-ig, Szo: 9-13-ig

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom