Connect with us

110 millió dollárra büntették az IsoHunt tulajdonosát

isohunt

Dotkom

110 millió dollárra büntették az IsoHunt tulajdonosát

Rövidesen leállhat a népszerű torrent oldal.

Rövidesen leállhat a népszerű torrent oldal az IsoHunt.Gary Fung-nak az oldal tulajdonosának ugyanis 110 millió dollárt  kell fizetnie kártérítés gyanánt illetve arra kötelezték, hogy jövő hét elejéig állítsa le az oldal működését. A lépés a TorrenTBoxot és a Podtropolist is érinti, ezek ugyanis szintén Funghoz köthetőek. Ez az alku egy 7 éve tartó huzavona végére tesz pontot, Fung ugyanis már ennyi ideje állt hadban az Amerikai Mozgókép Szövetséggel.

isohunt-fine

Chris Dodd a szövetség elnöke így kommentálta az elért eredményt: “A mai nap egy hatalmas előrelépés annak tekintetében, hogy kiderült, az internet használható törvényes kereskedelemre és innovációra. Emellett egy erős üzenet is, hiszen kiderült, igenis felelősségre lehet vonni azokat akik illegális tevékenységeket végeznek.”

Bár kétségtelenül szép szavak ezek, azért ne feledjük el, hogy attól, hogy egy oldal megszűnik, minden bizonnyal gomba mód nyílik majd még több másik, így inkább afféle pillanatnyi siker ez, semmint komoly eredmény.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom