Connect with us

technokrata

Exklúzív sorozatokkal újít a Telekom

Dotkom

Exklúzív sorozatokkal újít a Telekom

Sorozatpremierek Hollywoodból elsőként kizárólag a Telekomtól.

Exkluzív és Magyarországon valódi újdonságnak számító megállapodást kötött a Telekom és a Disney filmstúdió. A két vállalat közötti szerződésnek köszönhetően a Bosszú (Revenge) és az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) népszerű hollywoodi sorozatok legfrissebb, 3. évadjainak epizódjai az amerikai premierrel szinte egy időben elsőként és exkluzívan a TV képernyőn a Telekom Interaktív TV (IPTV és Interaktív Sat TV) Videotékájában, valamint online a – nemcsak a Telekom ügyfelei számára elérhető – Moziaréna szolgáltatáson keresztül (www.moziarena.hu) lesznek láthatók.

Szakítva a korábbi gyakorlattal – miszerint a sorozatok a bemutatót követően általában 1 évvel később kerülnek a hazai kereskedelmi, közszolgálati vagy tematikus csatornák műsorára –, a hazai filmrajongók az amerikai premiert követő 72 órán belül angol, 5 napon belül pedig már magyar felirattal is megtekinthetik a legfrissebb epizódokat: egyszerűen, pár kattintással és reklámmentesen.

telekom

Mivel a Bosszú és az Egyszer volt, hol nem volt sorozatok aktuális részeit vasárnaponként mutatják be az Egyesült Államokban (a 3. évad első epizódjainak vetítése szeptember 29-én lesz), a Telekom Interaktív TV vagy a Moziaréna szolgáltatást igénybe vevők már a következő hét szerda este (vagyis először október 2-án) láthatják angol felirattal, magyar szövegezéssel pedig ugyanazon hét péntekén (elsőként október 4-én) tekinthetik meg.

Természetesen a két – televíziós dráma és fantasy – sorozat egyes epizódjai később is, a megjelenéstől számítva 4 hétig elérhetők lesznek, így azokat később is vissza lehet nézni. A tervezett kölcsönzési díj epizódonként 599 forint.

Minderről bővebben a www.telekom.hu és a www.moziarena.hu oldalakon.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin