Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új magyar startup a világ szabadúszóiért

Dotkom

Új magyar startup a világ szabadúszóiért

PowerLancer.com néven hazai startup indult, hogy segítse a szabadúszó szakemberek hatékonyabb munkavégzését.

Célunk, hogy a világon egyre nagyobb tömegben jelenlévő szabadúszók munkáját hatékonyabbá tegyünk” – mondta Molnár Szabolcs, a PowerLancer.com egyik alapítója.

Szabadúszóknak vagy freelancereknek az önmagukat foglalkoztató, alkalmazott nélkül dolgozó szakembereket nevezzük, akiknek a száma az elmúlt évtizedben óriási számban emelkedett meg. Ennek egyik oka a technológiai fejlődés, melynek köszönhetően sok szakma képviselői akár otthonról is dolgozhatnak, a másik pedig a gazdasági válság és az azzal járó elbocsájtások.

A European Forum of Independent Professionals (EFIP) felmérése szerint az EU-ban 2000 és 2011 között 82%-kal növekedett a szabadúszók száma, és ezzel elérte a 8,5 milliót. Az Egyesült Államokban még magasabb a szabadúszók aránya, ott ezt a számot 34 és 60 millió közöttire becsülik. Ausztráliában pedig a lakosságnak már a 19%-a dolgozik szabadúszóként, összesen mintegy 2,1 millió ember.

photo_logo

Amikor egy, a szakmájában kiváló alkalmazott kilép az alkalmazotti létből, és szabadúszóként próbál boldogulni, előbb-utóbb rájön, hogy szabadúszóként a sikerhez kevés, hogy jó szakember legyen. A sikeres szabadúszókat a sikertelenektől nem csak az különbözteti meg, hogy mennyire jók a szakmájukban, hanem az, hogy mennyire foglalkoznak a szabadúszói élet üzleti részével. A szabadúszók 66%-a a munkával töltött idő kevesebb mint a felét számlázza csak ki. A ki nem számlázható munkaórák adminisztrációval, munkakereséssel és kapcsolattartással telnek. Célunk, hogy ezen az arányon segítsünk változtatni, hogy a szabadúszók több időt tölthessenek számlázható munkával” – mondta Juhos Tamás, a PowerLancer.com társalapítója.

Az ingyenesen kipróbálható PowerLancer.com oldal szolgáltatásaival a szabadúszók könnyebben és hatékonyabban tudják kezelni a projektjeiket és az üzleti kapcsolataikat. A munkavégzéssel töltött időt is pontosan mérhetik és könnyen nyomon követhető az is, hogy mikor melyik feladaton kell dolgozniuk. Ez egy egyedül dolgozó szabadúszónak komoly segítség.

A szolgáltatás folyamatosan fejlődik. A maximális felhasználói elégedettség érdekében – a felhasználók visszajelzései és igényei alapján– kéthetente újabb funkciókkal és fejlesztésekkel frissül a szolgáltatás.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés