Connect with us

technokrata

Rangos díjat kapott a NetLock

Info_nivodij_atadas

Dotkom

Rangos díjat kapott a NetLock

Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazták a NetLock CityPass rendszerét.

Csütörtökön adták át a Parlamentben az idei Magyar Termék Nagydíj elismeréseket ünnepélyes keretek között. A kitüntető címet megkapta a NetLock által konzorciumban fejlesztett intelligens közösségi kártyarendszer, a CityPass is, amelyet már több éve sikerrel alkalmaznak városi és egyetemi környezetben egyaránt.

A Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet olyan termékek, szolgáltatások és gazdasági szervezetek nyerhetik el, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű és biztonságos termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

Info_nivodij_atadas

“A pályázat kiírása szerint a díjazottak olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez. A most elnyert díj azt támasztja alá, hogy mi is ebbe a kiemelt körbe tartozunk, ami óriási büszkeséggel tölt el engem és kollégáimat egyaránt” – mondta el az elismerés kapcsán Molnár Ferenc, a NetLock Kft. ügyvezetője.

A sokoldalúan használható CityPass intelligens kártyarendszer vállalatok, önkormányzatok és oktatási rendszerek eltérő igényeit is képes kielégíteni. A nyílt rendszerbe bármilyen (RFID) kártya regisztrálható, ezért a felhasználási lehetőségek száma szinte végtelen. A rendszert sikerrel alkalmazzák egyetemi kártyaként Debrecenben és Győrben, valamint városkártyaként Szolnokon.

Informatikai_Nivodij

A Debreceni Egyetem hallgatói és dolgozói beléptető eszközként és olvasójegyként is használhatják a CityPass alapokon működő DEKa kártyát, illetve a hozzá kapcsolódó egyenleg és felhasználói fiók segítségével vásárolhatnak, és az egyetem információs portálját is igénybe vehetik. A győri Széchenyi István Egyetem hasonló területeken alkalmazza a CityPass multi-funkciós kártyarendszert: a beléptetés mellett az intelligens kártyák segítségével történik többek között a fénymásolás, szkennelés és nyomtatás elektronikus kifizetése, valamint már az indulástól a kártyákhoz kapcsolódik az egyetemi könyvtár használata is.
Szolnokon a közösségi közlekedésben használják a rendszert a T-City Szolnok Városkártya program keretében. A kártyabirtokosok emellett hűségpontokat is gyűjthetnek kártyájukkal, illetve kedvezményeket vehetnek igénybe a különböző elfogadó partnereknél, boltoktól kezdve szórakozóhelyeken és sportlétesítményeken át egészen a különféle kulturális eseményekig.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle