Connect with us

technokrata

Tévés fejlesztőközpontot hozott Budapestre a Deutsche Telekom

ip_tv

Dotkom

Tévés fejlesztőközpontot hozott Budapestre a Deutsche Telekom

A közép-kelet-európai térség hét országában zajló fejlesztéseket összehangoló központot hozott létre a Deutsche Telekom Budapesten.

A Magyar Telekomon belül létrehozott, úgynevezett nemzetközi televíziós szolgáltató központ (International TV Service Center) a “minőségi tartalomfogyasztást előremozdító megoldásokon dolgozik”, és a német anyacég magyar, szlovák, román, horvát, görög, macedóniai és montenegrói fejlesztésein dolgozó 150 szakember munkáját hangolja össze.

ip_tv
Magyarországot elsősorban a helyi piacon szerzett tapasztalat, a televíziós szolgáltatások fejlettsége és a kedvező földrajzi helyzet miatt választotta a Deutsche Telekom. Koncz Péter, a Magyar Telekom stratégiai igazgatója szerint nagy eredmény, hogy a németek a magyarországi leányvállalaton belül hozták létre a központot, amely azt is jelzi, hogy a német óriáscégnek továbbra is hosszú távú tervei vannak a magyar piacon.

A fejlesztői csoport munkája a Moziaréna nevű szolgáltatás, amelynek segítségével számítógépen, okostelefonon, táblagépen, és smart TV-n is meg lehet nézni a cég digitális videótékájából kölcsönzött filmeket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák