Connect with us

Adat-GPS-szel segíthetnek magukon az óriásvállalatok

SAS_portal

Dotkom

Adat-GPS-szel segíthetnek magukon az óriásvállalatok

Az SAS megoldásával a gyártó- és energiacégek megelőzhetik a meghibásodásokat és növelhetik a teljesítményüket.

A termelőeszközök és berendezések meghibásodásai nemcsak költségesek, hanem veszélyesek is lehetnek a munkavállalókra nézve, és katasztrofális következményekkel járhatnak a környezet szempontjából. Az üzleti analitikai szoftvereket és szolgáltatásokat szállító SAS prediktív elemző megoldásával a gyártó- és energiavállalatok, vagy például repülőgép-karbantartó cégek az eszközeikből és berendezéseikből származó nagy mennyiségű adatot lehetséges problémák előrejelzésére használhatják fel, még mielőtt azok súlyos zavarokat okoznának a működésükben.

A Predictive Asset Maintenance segítségével az óriásvállalatok elkerülhetik a váratlan üzemszüneteket és tarthatják a termelési céljaikat. A Visual Analyticsnek köszönhetően pedig egyszerűen elemezhetik adataikat, hogy megtalálják a pontos kiváltó okokat, biztonságosabban működjenek, és teljesíthessék a termelési vállalásaikat.

Az SAS szerint azok a vállalatok, amelyek ötvözik a prediktív analitikát a vizuális elemzéssel, lényegében egy “adat-GPS”-re tesznek szert, amellyel megtalálhatják a kritikus információkat a hatalmas méretű adathalmazaikban. Így például már korábban láthatják a közelgő teljesítménycsökkenést, és megelőző lépéseket tehetnek, mielőtt az egy költséges és veszélyes problémává válna.”

SAS_portal
A bostoni székhelyű ARC Tanácsadói Csoport szerint a váratlan leállások és lassulások a kieső termelés mintegy 7 százalékáért felelnek. Az amerikai energiaügyi minisztérium becslése szerint egy funkcionális előrejelző fenntartó program tízszeres megtérülést is eredményezhet, akár 25 százalékkal növelve a termelést.

A SAS prediktív eszközfenntartó megoldásával a vállalatok a reaktív szemlélet helyett előrejelzéseket készíthetnek, így ahelyett, hogy az események után futnának, figyelhetnek például arra, hogy mit kell szervizelni vagy kicserélni, hogy a következő szolgáltatási ciklusban is zavartalanul folytatódjon a termelés. A SAS prediktív eszközfenntartó megoldásának nemrégiben megjelent frissítése kibővített adatmodellt, több adatválasztási lehetőséget és egy különbözõ iparágakat támogató rugalmas keretrendszert kínál. A SAS szoftverével a vállalatok anélkül hosszabbíthatják meg nag értékű eszközeik élettartamát, hogy megnövekedne a meghibásodás valószínűsége.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő