Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pástra lép az ACE Telecom

Dotkom

Pástra lép az ACE Telecom

A magyar szolgáltató építi ki a budapesti MOL Vívó Világbajnokság hálózatait.

Az ACE Telecom biztosítja a 2013-as vívó világbajnokság internet- és adathálózatát. A találatérzékelő rendszer mellett a bírók és a Nemzetközi Vívó Szövetség (FIE) belső hálózatát, a sajtó képviselői, illetve a szervezők által használt internetet, valamint a versenyek élő streamjéhez és az akkreditációhoz szükséges internetkapcsolatot is a vállalat építi ki.

A SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban augusztus 5-12. között zajló MOL Vívó Világbajnokságra nemcsak a versenyzők és a szervezők készülnek, hanem az ACE Telecom is. Igaz, a magyar távközlési szolgáltató számára lényegesen kevesebb időszükséges a felkészüléshez, hiszen alig 2 nap alatt hálózzák be a SYMA csarnokot. A rendezvény zavartalan internet irányú forgalmát 100 Mbps sebességű szimmetrikus mikrohullámú kapcsolat biztosítja, amely mellett belső hálózatok kialakítására is sor kerül. Az internet alapú szolgáltatásokat nyújtó vállalat nagy tapasztalattal rendelkezik a rendezvényinternet megoldások terén, csak idén nyáron 4 nagy és 3 kisebb fesztivál internet- és adathálózatát építették már ki.

ace

„Nyáron különösen feszített tempóban dolgozunk, de mindenképp szerettünk volna részesei lenni a hazai rendezésű világbajnokságnak és így közvetve a várható magyar sikereknek. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy minden egyes találatot részben vállalatunknak és kollégáinknak köszönhetően lehet majd látni a nemzetközi vívószövetség honlapján” – mondta Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezetője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés