Connect with us

technokrata

Jöhetnek a Telenoros pénztárgépek

telenor

Dotkom

Jöhetnek a Telenoros pénztárgépek

Több ezer online pénztárgépbe kerülhetnek Telenor SIM chipek.

A Telenor készen áll arra, hogy rövid idő alatt nagy mennyiségben szállítson le SIM chipeket, amelyekkel biztosítható a folyamatos adatkapcsolat az online pénztárgépek és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal rendszere között. A rendszer fejlesztésében és a tesztelésben a Telenor Csoport svéd leányvállalata, a gépek közötti kommunikáció terén több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező Telenor Connexion is részt vett.

Lezárult az online pénztárgépek működéséhez szükséges SIM chipek, valamint az általuk megvalósított biztonságos adatkommunikációs szolgáltatás tesztelése a Telenornál. A sikeres tesztidőszaknak köszönhetően a szolgáltatónál mostantól elérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervere, valamint a pénztárgépekbe kerülő Adóügyi Ellenőrző Egység (AEE) közötti mobil adatkapcsolatot biztosító megoldás. A gépek közötti kommunikáció (M2M) terén széleskörű tapasztalattal és termék portfólióval egyaránt rendelkező mobil operátor által biztosított SIM chipek a jogszabályi előírásnak megfelelően minden magyarországi szolgáltató hálózatára képesek kapcsolódni és azon keresztül kommunikálni.

telenor

Az eszköz, valamint az új szolgáltatás tesztelésében a szolgáltatót a Telenor Csoport svéd leányvállalata, az M2M területre specializálódott Telenor Connexion is segítette. A cég, amely immár 12 éve kínál gépek közötti kommunikáción alapuló megoldásokat partnereinek világszerte, tapasztalataival a pénztárgépek üzemeltetéséhez szükséges technológia kifejlesztésében is közreműködött.

A Telenor a SIM chipeket és az általuk megvalósított szolgáltatást elsősorban, de nem kizárólag az online pénztárgépek gyártásával, értékesítésével és működtetésével foglalkozó cégeken keresztül értékesíti a hazai vállalkozások számára. A tesztidőszakkal párhozamosan a szolgáltató már több ilyen céggel is kötött együttműködési szerződést, illetve nagy volumenben rendelkezik SIM chip készletekkel, hogy az ügyfelek ellátása gyors és zavarmentes legyen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle