Connect with us

technokrata

Az alapoktól épülhet fel a következő Windows Phone

microsoft

Dotkom

Az alapoktól épülhet fel a következő Windows Phone

Teljesen új lehet a következő Microsoft rendszer.

2010-ben mutatkozott be a Windows Mobile 6-ot és azzal együtt a korábbi “öreguras” imidzset is leváltó Windows Phone 7. Bár a rendszer radikálisan különbözött mindentől amit addig mobilos felületen tapasztaltunk, mégsem lett igazán átütő siker. A Microsoft ugyan próbált javítani a rendszer népszerűségén, hiszen a Windows Phone 8 számos ponton fejlődött, nyitottabbá vált, még így sem sikerült jelentős tényezővé fejlődnie.

microsoft

A szoftveróriás most sem adta fel, és információk szerint az alapoktól kezdik a következő, Windows Phone 9 néven piacra kerülő rendszer fejlesztését. A készülő újdonságra most egy külön fejlesztőcsoportot állítottak össze. A tagok feladata lesz a Metro felület radikális átalakítása is. A 2015-ben érkező WP 9 már egyúttal táblagépeken és mobiltelefonokon is futni fog, ezzel várhatóan “kivégzik” a Windows RT-t.

Bár jelenleg még igencsak homályos információkat tudunk a Microsoft jövőbeni rendszeréről, az biztos, hogy a szilícium-völgyi vállalat tartogat még meglepetéseket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek