Connect with us

technokrata

Camileo X450: új, kompakt, Full HD videokamera a Toshibától

Camileo X450_beauty_02

Dotkom

Camileo X450: új, kompakt, Full HD videokamera a Toshibától

30x advanced zoom és számos kényelmi funkció.

A Toshiba bejelentette legújabb kézi kamkorderét, a Camileo X450-et, amely az X sorozat többi tagjához hasonlóan Full HD felbontással rendelkezik, és az egyszerű, azonnali filmezéshez készült, valamint a kreatív felhasználók számára gyártott, félprofi eszközök közötti űrt tölti ki. Az új kamkorder számos továbbfejlesztett funkciója révén még jobb minőségű házi videofelvétel készíthető. A legkisebb részleteket 23x-os optikai és 30x-os advanced zoom segítségével örökíthetjük meg. A 8 MP-es BSI érzékelőnek köszönhetően a filmezés kedvezőtlen fényviszonyok mellett sem nagy kihívás többé. A kézi felvételek gyakori velejárója az elmosódás, melyet az X450 esetében beépített elektronikus képstabilizátor (EIS) csökkent. A Camileo X450 hazánkban 2013 harmadik negyedévében kerül forgalomba.

Camileo X450_beauty_02

Ötletesebb videók még jobb minőségben

„A közösségi média fejlődésével a felhasználók egyre több képi információt osztanak meg családjukkal és barátaikkal. Az elmúlt években az otthon készült videók száma ugrásszerűen emelkedett, így egyre több amatőr filmkészítő szeretné közönségét minél ötletesebb és jobb minőségű videóval elkápráztatni. Nekik és a hozzájuk hasonló felhasználóknak a Camileo X450 ideális választás” – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. “Az X450 egy rendkívül kedvező árú, ugyanakkor egyszerűen használható, Full HD felbontású, speciális funkciókkal rendelkező kamkorder, mellyel a felhasználók ötletes, éles és stabil mozgóképeket rögzíthetnek” – tette hozzá Leskó László.

Camileo X450_01

A lelkes filmkészítők támogatása

A Camileo X450-et a képminőséget javító funkciókon túl – a lelkes filmkészítők munkáját megkönnyítendő – számos további, ötletes videók készítésére használható funkcióval is ellátták. Az arckövetés funkcióval például a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a filmezett emberek a képen mindig láthatóak és élesek lesznek. A beépített szoftver lehetővé teszi továbbá állóképek rögzítését videofelvétel közben is. A kamerával ezen kívül time-lapse videók is készíthetők. A nagy méretű, 7,62 cm-es (3 hüvelykes) érintőkijelzőn nehézség nélkül, útközben is megtekinthetők a korábban rögzített felvételek. Az intuitív menürendszer kezelése egyszerű, a beépített Cut’n’Save eszköz segítségével pedig a felvett videó azonnal szerkeszthető is. A mini-USB és mini-HDMI® portok segítségével a kamera nagy kijelzőhöz vagy a szerkesztési munkák elvégzéséhez számítógéphez is csatlakoztatható. A szükséges kábeleket és tokot a csomag tartalmazza.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek