Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone Reddel nincs több sorban állás a reptéren

Dotkom

Vodafone Reddel nincs több sorban állás a reptéren

Különleges kiszolgálás a Budapest Airportnál a Vodafone Red Pass szolgáltatással.

A Vodafone Red előfizetői július 8-tól nem „csupán” a korlátlan hívásokat élvezhetik, hanem ha külföldre indulnak, a Budapest Airport 2A és 2B terminálján is különleges kiszolgálást kapnak. Ehhez mindössze egy regisztráció szükséges az utazást megelőzően 5 napon belül a vodafone.hu/repulj oldalon.

A Vodafone Red Pass szolgáltatás célja, hogy a Redes ügyfelek sorban állás nélkül juthassanak be a reptérre. A Red kísérők minden esetben előreviszik az ügyfeleket a sorban, hogy csomagjukat soron kívül feladhassák, ha pedig csomag nélkül utaznak, úgy a kinyomtatott beszállókártyával várják őket. A becsekkolást követően a biztonsági zónában is folytatódik a kitüntetett bánásmód: a Red előfizetők ingyenesen használhatják a vörös szőnyeggel borított utasbiztonsági gyorsító sávot.. A kötelező biztonsági ellenőrzés után a Vodafone Red ügyfelei a repülőgép indulásáig hátralévő időt a Vodafone Red Lounge-ban tölthetik el. Az utasok a Skycourt Red várójában táblagépek mellett, kellemes körülmények között zenehallgatással, olvasgatással tölthetik el az indulásig hátralévő időt.

720x1280_REPTER

A Vodafone Red Pass szolgáltatás szeptember 15-ig él majd, mindennap reggel 4-től este 8-ig. A Red kísérők ruháját Szegedi Kata divattervező tervezte.

A Vodafone Red előfizetők a kényelmes repülőtéri kiszolgálás mellett természetesen az utazás alatt is élvezhetik előfizetésük előnyeit, így a Red SUPER felhasználói évente hét napig külföldről is korlátlanul telefonálhatnak hazai ismerőseikkel, míg a Red STANDARD előfizetői az Európai Napijeggyel 990Ft-ért élvezhetik a korlátlan beszélgetések kényelmét.

A Vodafone Magyarország ügyfelei az Európa Napijeggyel az EU területén a hazai tarifákkal indíthatnak hívást, vagy küldhetnek SMS-t a 990 Ft-os fix napidíjért cserébe. Az Európa Napijegy felhasználói a hívásokat, ahogy itthon is, ingyen fogadhatják, emellett július elsejétől a napijegyben foglalt adatforgalmi keret a korábbi duplájára, 100MB-ra nőtt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés