Connect with us

technokrata

Ingyen jön a HD

Family_watching_tv

Dotkom

Ingyen jön a HD

Igazi újdonság: HD csatornák alapkínálati csomagban, külön díj nélkül a Telekomtól.

A mai naptól a Telekom különböző platformokon nyújtott tévészolgáltatása részeként új Családi+HD díjcsomagot kínál ügyfeleinek, ahol a HD csatornák az alapkínálati csomagban érhetőek el. A vadonatúj ajánlat keretében a Telekom minőségi, magas nézettségű, változatos tematikájú HD csatornákat kínál külön díj nélkül Interaktív TV és Sat TV előfizetők részére. Digitális KábelTV szolgáltatás esetén – eltérő feltételekkel – szintén elérhetőek a HD csatornák az alapkínálati csomagban.

Family_watching_tv

 

A Telekom célja, hogy a tévé-előfizetői széles táborának minőségi tévézést nyújtson az adott háztartások műszaki lehetőségeinek figyelembe vételével. Ezt szem előtt tartva olyan sokszínű, változatos tematikájú televíziós csomagot állított össze, amelyben mindenki megtalálhatja a számára leginkább érdekes csatornát HD minőségben – legyen az közszolgálati, sport, film, életmód, ismeretterjesztő adó.

A HD csatornák a hálózati képességeknek és műszaki lehetőségeknek megfelelő képfelbontásban érhetők el, és a Telekom igyekszik a HD élményét minél több háztartásba elvinni, és szinte minden digitális tévé-előfizetője számára, valamennyi technológián HD minőséget biztosítani. Ennek érdekében a fejlesztések eredményeképpen bővítette a HD minőségű adások vételére képes területek számát, így többek között immár az ADSL és a VDSL területeken is elérhetővé vált a magas minőségű tévészolgáltatás.

Természetesen a Telekom kínálatában az alapkínálati csomag részeként elérhető HD csomagon túl a magas minőséget garantáló, kedvező konstrukcióban megvásárolható, HD adások vételére alkalmas tévékészülékek is megtalálhatók, hogy a tévézés élménye valóban teljes legyen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle