Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legjobb lett az LG Optimus G Pro

Dotkom

A legjobb lett az LG Optimus G Pro

Rangos díjjal jutalmazták a prémiumkategóriás 4G LTE okostelefon piacvezető teljesítményét és funkcióit .

Az LG Electronics  prémiumkategóriás 4G LTE okostelefonja, az Optimus G Pro nyerte a legjobb LTE eszköznek járó díjat a 2013-as LTE World Summit konferencián. A készülék kiemelkedő LTE szolgáltatásaival, a felhasználóbarát funkciók széles tárházával, a könnyű használhatóságával, az egyszerű csatlakoztathatóságával és az elegáns kialakításával érdemelte ki az elismerést.

Immár kilencedik alkalommal rendezték meg az LTE World Summit konferenciát Amszterdamban, június 24–26. között. A 4G iparág első számú eseményének tartott konferencián évről évre a mobilpiac legfontosabb döntéshozói és véleményvezérei jelennek meg. Az idei rendezvény a 3000 résztvevőjével, a több mint 250 vendégelőadójával, a 125-nél is több kiállítójával, valamint a nyomtatott és online sajtó számos képviselőjével az eddigi egyik legnagyobb és legtöbb média megjelenéssel járó LTE World Summit konferencia volt.

LG_LTE_WORLD_SUMMIT_PHOTO

A szélessávú LTE hálózat gyors térhódításának köszönhetően egyre több felhasználó élvezheti mobilkészülékén a prémium minőségű tartalmakat. Ezzel párhuzamosan a kivételes vizuális élményt biztosító felsőkategóriás LTE okostelefonok iránt is látványosan megnőtt a kereslet. A nagy teljesítményű Qualcomm Snapdragon 600 processzorral, 5,5 hüvelykes 1080p Full HD felbontású IPS kijelzővel és számtalan kényelmes kezelőfelületi funkcióval ellátott díjnyertes LG Optimus G Pro extra nagy sebességet, egyedülálló képminőséget és intuitív felhasználói felületet kínál.

Az Optimus G Pro modellben az LG több világszínvonalú LTE technológiája ölt testet. A kiváló készülék emellett az összes LTE frekvenciasávot támogatja, így a világ bármely 4G LTE hálózatán használható. A négysávos mobilantennának köszönhetően a telefon páratlanul gyors LTE adatátvitelt biztosít, és egyaránt támogatja a 2×2-es és a 4×2-es MIMO-csatornakonfigurációkat. Az Optimus G Pro továbbá a csomagkapcsolt összeköttetés átadására is képes W-CDMA és LTE hálózatok között, gyors és gördülékeny adatátvitelt tesz lehetővé. A villámgyors 1,7 GHz-es processzor a jelenlegi legnagyobb LTE adatfeldolgozási teljesítményt biztosítja, így a felhasználóknak kiemelkedő multimédiás élményben lehet részük. A villámgyors LTE hálózati sebesség és az ütőképes CPU révén az Optimus G Pro a párhuzamos feladatvégzés terén is kimagaslóan teljesít.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés