Connect with us

technokrata

Bemutatta nyári újdonságait a Vodafone

voda_6220_print

Dotkom

Bemutatta nyári újdonságait a Vodafone

Lufi esővel és Carbonfools koncerttel megérkezett a Vodafone 1GB-os feltöltőkártyás csomagja és a Vodafone Smart Mini.

Budapest új látványosságának, a Vodafone belvárosi ingyenes WiFi pontjaként működő 1GB szobrának kihelyezésével együtt az Erzsébet téren mutatkozott be a Vodafone legújabb okostelefonja és tarifacsomagja is, amit a 1 Giga Buli résztvevői közül a szerencsések akár már ki is próbálhattak. 

A The Carbonfools koncerttel fűszerezett 1 Giga Buli alighanem a nyár egyik legnagyobb durranása volt Budapesten. Mintegy 500-an lubickoltak több mint 12 ezer lufiban – Tilla, a The Carbonfools tagok, valamint a vízilabda VB-re így is készülő Jansik Dávid és Decker Attila közreműködésével -, hogy megtalálják a nyeremény telefonokat.  A komoly küzdelem után 70 szerencsés már birtokba is vehette új kedvencét.

voda_6127_print

Az 1 GB-os havi mobilinternet kerettel és a kedvező áron elérhető új okostelefonnal, a fekete, a fehér színekben pompázó a Vodafone Smart Minivel mostantól még többen szörfözhetnek bármikor az ország szinte bármelyik lakott pontján.

Az 1GB-os adatforgalmi keret meghaladja a magyarországi mobilinternet használók átlagos havi adatforgalmát, így bőségesen elegendő lehet egy hónapra levelezéshez, weboldalak olvasásához és akár számos dal meghallgatásához is.

A Vodafone Smart Mini, legalább 3000 Ft-os vásárláskori VitaMAX Prémium Perc&Net feltöltéssel mindössze 14 990 Ft-ba kerül.

voda_6179_print

A VitaMAX Prémium Perc&Net tarifa 2013. július 1. és 2013. szeptember 30. között érhető el. Az év végéig a legalább 3000 Ft-os feltöltéshez 1 GB internet bónusz jár, amivel a Vodafone belföldi hálózatán a feltöltéstől számított 30 napig lehet internetezni. Ezen felül a legalább 3000 Ft-os feltöltéshez 50 Vodafone Perc, 5000 Ft-os feltöltéshez pedig 100 Vodafone Perc jár a feltöltéstől számított 30 napig. A perceket a Vodafone belföldi hálózatában lehet felhasználni normáldíjas hívásokra.

voda_6220_print

Az Angliában is a közeli napokban bemutatott Vodafone Smart Mini egy 3,5 inches érintőképernyős, mindössze 118 grammos telefon. A Smart Mini 1,22 cm-es vastagságával 11,5*6,23cm-es méretével igazán kézbeillő apróság.  A kizárólag a Vodafone megrendelésére gyártott, 4.1-es Android verziót futtató telefon az előre telepített és a használat során letölthető alkalmazásokkal mindent tud, ami elvárható ma egy okostelefontól.  A Vodafone Smart mini 2,3 GB-os teljes belső memóriával, 512MB RAM-al, 1 GHz-es processzorral, és 1400 mAh akkumulátorral fekete és fehér színben vásárolható meg a Vodafone üzleteiben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák