Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magas színvonalú adattárolás a SUSE rendszerében

Dotkom

Magas színvonalú adattárolás a SUSE rendszerében

A vállalat rendszee megbízható és költséghatékony elosztott tárolási megoldást nyújt a privát felhők számára.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE és az Inktank vállalat stratégiai partnerkapcsolat keretében, közösen biztosít vállalati szintű támogatást a SUSE Cloud részeként is elérhető Ceph elosztott tárolási rendszerhez. A megállapodás értelmében az Inktank garantálja, hogy a SUSE Cloud-ügyfelek a rendszer használata során ugyanolyan magas színvonalú támogatásban részesülnek, mint amilyet a SUSE részéről már több mint húsz éve megszokhattak. Az Inktank jelenleg az egyetlen vállalat, amely vállalati szintű kereskedelmi támogatást kínál a Ceph rendszerhez.

A Ceph egy nyílt forráskódú, elosztott tárolási rendszer, amely nagyfokú megbízhatóságot, teljesítményt és skálázhatóságot nyújt. A hordozható tárolási platform privát és nyilvános felhőkben egyaránt használható. A SUSE Cloud pedig a SUSE vállalati szintű támogatással érkező privátfelhő-megoldása, amely segítségével a szervezetek egyszerűen telepíthetnek és működtethetnek felhőalapú infrastruktúrát és szolgáltatásokat.

cloud2

Mivel egyre több vállalat helyezi át alkalmazásait a felhőbe, az informatikai szervezetek olyan nyílt és rugalmas, felhőalapú megoldásokat igényelnek, amelyek jól méretezhető tárolórendszert biztosítanak a folyamatosan növekvő igények kezeléséhez. A SUSE Cloud és a Ceph egyaránt nyílt forráskódra épül, ami lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a meglévő infrastruktúrát kihasználva tervezzék meg az egyéni szükségleteiknek legjobban megfelelő felhőtelepítéseket. A Ceph az automatikus méretezés révén még a legnagyobb vállalatok tárolási igényeit is kielégíti, míg a SUSE Cloud leegyszerűsíti a felhő fizikai infrastruktúrájának telepítését és folyamatos felügyeletét.

Az OpenStack projekt integrált részeként elérhető Ceph kiválóan méretezhető objektum-, illetve blokktárolást nyújt a SUSE Cloud felhőtelepítések számára. Ennek köszönhetően rendkívüli módon lecsökkenti a felhőtelepítés költségeit, hiszen a vállalatok diszkalrendszer vásárlása helyett a meglévő, olcsóbb tárolóeszközeiket szervezhetik egy egységes tárolórendszerré a Ceph segítségével, miközben kihasználhatják a Ceph biztosította sebességet és megbízhatóságot, valamint az olyan funkciókat, mint a pillanatfelvételek készítése, a klónozás vagy a dinamikus kiosztás. Ráadásul a megoldás mögött aktív, jelentős erőforrásokkal rendelkező, nyílt forráskódú közösség, valamint kiemelt támogatást, szolgáltatásokat és oktatást biztosító vállalat áll.

OpenSuse_Rust_Green_by_techhead89-266x170

Az Inktank és a SUSE közötti partnerkapcsolat keretein belül szakértői műszaki támogatás is működik, így a SUSE Cloud ügyfelei a Ceph előnyeit is azonnal élvezhetik. A SUSE a SUSE Cloud minden felhasználója számára közvetlen támogatást biztosít a Ceph összetevőihez, az Inktank pedig a műszaki problémák gyors megoldásában segíti a SUSE-t.

További információért a SUSE Cloudról kérjük, látogasson el a www.suse.com/susecloud  oldalra! Az Intank által a Ceph rendszerhez nyújtott vállalati szintű támogatásról a www.inktank.com oldalon tájékozódhat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés