Connect with us

technokrata

Sziget Eye Belváros az LG támogatásával

Dotkom

Sziget Eye Belváros az LG támogatásával

A dél-koreai vállalat a szponzora Budapest legújabb látványosságának.

Az LG Electronics (LG) légkondicionálók és energetikai megoldások üzletága a főszponzora a Sziget Szervezőiroda és a Belváros önkormányzat együttműködésében felállított 65 méter magas Sziget Eye Belváros óriáskeréknek.

Az óriáskerék 41 normál és egy VIP kabinnal fogadja a látogatókat. Utóbbi a normál jegyárú utazásoktól eltérően 30 perces városnézést foglal magában, aminek prémium hangulatát hűtött pezsgő és egy LG Personal TV is garantálja.

IMG_8635

Az V. kerületi Erzsébet téren felállított óriáskerék bejáratánál hétvégén egy LG stand köszönti a közönséget. Az LG helyszíni Óriáskerék kvízzel játszók azonnali ajándékokat nyerhetnek, légkondicionálókról szóló, érdekes kérdések megválaszolásával. A Facebookos applikációnk keretében, a promóció ideje alatt naponta kisorsolunk egy páros belépőjegyet az LG VIP kabinba egy prémium, 30 perces utazásra.

A 42 légkondicionált kabin padlóján egy az Erzsébet teret felülnézetből ábrázoló, jégvirágokkal átszőtt kép fogadja az utazóközönséget. Ugyanez a jeges motívum látható a kabinok felső ablakán is, amit a plafonra ragasztott LG légkondicionáló képe egészít ki. A felszállásra várakozva valódi légkondicionálók is megtekinthetőek egy kiállított LG Athena, egy Artcool Gallery és egy Artcool Inverter V modell formájában.

IMG_8626

A Sziget Eye-ra július 21-ig vasárnaptól csütörtökig, tíz órától éjfélig, pénteken és szombaton tíztől hajnali kettőig lehet felülni. Ezt követően az óráskereket a Sziget fesztiválon is felállítják.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin