Connect with us

technokrata

Elegáns bőrtáska a Nikontól

Dotkom

Elegáns bőrtáska a Nikontól

A Nikon bejelentette a Nikon 1 és J.W. Anderson divat témájú együttműködését

A Nikon és a híres brit designer, J.W. Anderson közös erővel alkotják meg a Nikon 1 fényképezőgép-rendszer számára tervezett luxus bőrtáskát. Az 1940-es évek klasszikus fényképezőgép-táskái által ihletett, valamint a Jonathanra jellemző, androgün stílus jegyeit magán hordó, uniszex táska éppen olyan sokoldalú, mint maga a Nikon 1. nemcsak a fényképezőgép fér el benne, hanem marad hely több rendszerobjektív számára is. Ez az első alkalom, hogy a Nikon egy ismert divatcéggel dolgozik együtt.

A táska a hagyományos bőrtermékek világát a sokoldalú modernséggel ötvözi, tükrözve a Nikon 1 termékcsalád gépeinek (például Nikon 1 S1, Nikon 1 J3 és Nikon 1 V2) szellemiségét, amelyekben szintén megtalálható a műszaki örökség és a csúcs modern design keveredése.  Csak 400példány kerül online értékesítésre a korlátozott kiadásban készülő táskákból, amelyek négy színváltozatban lesznek kaphatók: fekete, fehér, kék és narancssárga. A termék a Nikon Store-ban https://store.nikon.hu vásárolható majd meg korlátozott ideig. Az értékesítés megkezdésének dátuma: 2013. június 17.

 Taska

J.W. Anderson a következőket nyilatkozta a Nikonnal folytatott együttműködésről: „A fényképezés legalább annyira a művészet egy formája, mint a divat, így az együttműködésünk is magától értetődő volt számomra. A fényképezés nagyon fontos a munkám során – több ezer képet készítek egy-egy kollekció elkészítése közben –, és mindig törekedtem arra, hogy a fényképezéshez hasonlóan az én alkotásaim is mindenki számára elérhetők legyenek.

A táska tervezésekor az volt a szándékom, hogy utaljak az 1940-es évek klasszikus stílusára, ám egy igazán modern csavarral, amit a merész, tömbszerű színek és a teljesen uniszex megjelenés képviselnek.

Jordi Brinkman, a Nikon Europe Nikon 1 kompakt rendszer-fényképezőgépeinek termékmenedzsere a következőket mondta: „Örömünkre szolgál, hogy J.W. Andersonnal dolgozhatunk együtt.  Az ő stílusa megtestesíti mindazt, amiben a Nikon hisz: a legmagasabb termékminőséget, a csúcsmodern technikákat és a mindenki számára való elérhetőséget.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin