Connect with us

technokrata

Pókerezz online!

Dotkom

Pókerezz online!

Ha még sosem hallottál róla, de kipróbálnád, most 3 egyszerű lépéssel kezdhetsz el játszani a PokerStarson.

Sosem volt könnyebb játékossá válni az ingyenesen használható szoftvernek és az egyszerű letöltésnek köszönhetően. PC-n és sok más platformon is elérhető, így akár Macet, iOS-t vagy Androidot használsz, arra is gondoltak!

A kifejlesztett szoftver, már a kezdetek óta az egyik leginkább felhasználóbarát, leginnovatívabb, és az egyik legbiztonságosabb volt a piacon. Semmi és senki nem veszélyeztette előkelő pozícióját, ebből a szempontból.  A PokerStarsnál, azonban megint gondoltak egy nagyot, és elkezdték fejleszteni a PokerStars 7 elnevezésű frissített programot, amit 2012-ben adtak át a pókerezni kívánó közönségnek.

Alapjaitól kezdve változott meg minden, a klasszikus klienst gondolták újra, és formálták át teljesen. Az első nyilvános bemutató során, a PokerStars VIP Club Party-n, amire a londoni Filmmúzeumban várták a tesztelni vágyókat. Az összes megjelent személy részt vehetett a bétateszteléseken és a fő irányvonalat az új játékosok számára történő egyszerűsítés képviselte: a gyorsított regisztráció, az egyszerűbb és könnyebb asztaltalálás mind a kezdőket segíti. Ennek érdekében bevezették a „Quick start” funkciót is, ami megkönnyíti és leegyszerűsíti a beülést a kedvenc asztalainkhoz.

poker

A PokerStars 7 kétféle új nézetet is kínál a lobbiban, az asztalok tét és típusán kívül lehetőségünk van betekinteni az asztaloknál folyó akcióba, anélkül, hogy az külön, felugró ablakban kéne megnyitni a főklienstől függetlenül. Pókeres játékok letöltése itt lehetséges. Többféle póker szofver közül lehet választani.

Azóta 2013-ban is folyamatosan megújulnak kisebb dolgok, mint például a „Live Events” funkció, amely segítségével a játékosok regisztrálni tudnak majd a PokerStars által szponzorált eseményekre, valamint a „GPS” funkció segítségével megadhatjuk kedvenc helyszíneinket, így mindig értesülhetünk az ott folyó aktuális versenyekről.

További fejlesztések kerültek a felhasználókhoz a rebuy tornák esetében  is – Amikor lehetőséged van rebuy vásárlására, megjelenik egy rebuy gomb az asztalon. A gomb elhelyezkedése függ attól, hogy melyik stílust használod. Az addon időszak kezdetén a gomb is megváltozik. Sőt újítottak a befizetések végrehajtásán azért, hogy az első lépés során, amikor a játékosok fontos személyes adatait adják meg és azonosítják magukat, javítani tudják a felhasználói élményt.
Új játéktípusok is megjelentek: 5-lapos omaha és courchevel – Mindkettő elérhető lesz hi és hi/lo variációban is, a készpénzes játékokat az Omaha > 5-lapos omaha fül alatt lehet megtalálni.
Aki nem ismeri ezeket a pókerváltozatokat, dióhéjban annyit tudunk róla mondani, hogy az 5-lapos omaha olyan, mint a sima omaha, csak öt zárt lappal. A courchevel az 5-lapos omaha egy változata, amelyben a flop első lapját képpel felfelé osztják le a parti kezdetén.

Pókeres játékok letöltése itt lehetséges  Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin