Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ legjobbjai közé került a HP budapesti szolgáltató központja

Dotkom

A világ legjobbjai közé került a HP budapesti szolgáltató központja

Újabb siker Magyarországról.

Stratégiai fontosságú, kiemelt szolgáltatási helyszínné tette a HP Magyarország budapesti szolgáltató központját a cég nemzetközi anyavállalata. A vállalat a döntéssel a hazai munkaerő szakértelmét és felkészültségét ismerte el. A budapesti részleg Dublinnal és Kuala Lumpurral együtt egy szűk, világszerte mindössze nyolc tagot számláló körbe került be.

A HP a világ több, mint 70 országában van jelen, alkalmazottainak száma meghaladja a 300 ezret. A vállalat tavaly feltérképezte az összes országot, ahol jelen van, hogy megtalálja azt a 8 helyszínt, amelyek alkalmasak kiemelt szolgáltató központok (angolul Shared Service Center – SSC) létrehozására. Ebbe az elit körbe választották be Budapestet. Így a magyar főváros olyan technológiai központokkal vált egyenrangúvá, mint Dublin vagy Kuala Lumpur.

hp_circlelogo_3d

A stratégiai fontosságú egységgé előlépett budapesti HP szolgáltatási központ jelenleg 1500 szakembernek ad munkát, amely valamivel több, mint fele a 2300 fős magyarországi összlétszámnak. A hazai szolgáltató központ a világ 15 országában nyújt infrastruktúra-üzemeltetési és üzletifolyamat-támogatást a HP gyógyszer-, élelmiszer- és energiaiparban, a gyártásban, illetve a kommunikációs és pénzügyi szektorban tevékenykedő partnereinek. A budapesti központban dolgozó kollégák19 különböző nyelven végzik munkájukat.

A HP Magyarország menedzsmentje feladatának tekinti, hogy a hazai központ kapacitásait kihasználva tovább növelje a magyar helyszínről nyújtott szolgáltatások arányát, közép- illetve hosszú távon pedig képes legyen bővíteni a budapesti központot.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés