Connect with us

technokrata

Újra vásárolna a Yahoo

The Yahoo logo is shown at the company's headquarters in Sunnyvale

Dotkom

Újra vásárolna a Yahoo

Fiatalosabb márkává válna a Yahoo, ehhez pedig jól jönne számukra a Hulu.

Amióta a Yahoo-hoz került a korábbi Google alelnök Marissa Mayer, a vállalat valósággal megtáltosodott. A hölgy vezetésével ugyanis a szebb napokat is látott keresőóriás megvásárolta a Tumblr-t, most pedig a szintén nagy népszerűségnek örvendő Hulu-ra vetettek szemet.

yahoo-is-bidding-600-800-million-for-hulu

A főképp Amerikában ismert vállalat az online film illetve sorozatkölcsönzésre szakosodott, leginkább a Netflix konkurensének tekinthető. Bár az Aol illetve a Disney és a Comcast a  cég három tulajdonosa már korábban is megpróbált túladni a feltörekvő szolgáltatón, mindeddig nem kaptak olyan ajánlatot, amire rábólintottak volna.  Az általuk eddig igényelt összeg ugyanis eléri a 2 milliárd dollárt, ezt pedig még egy cég sem akarta kifizetni. Most viszont változhatott a helyzet, és egyre inkább erősödnek a pletykák, miszerint a Yahoo tulajdonába kerülhet a Hulu, igaz a vártnál jóval kevesebb összegért, “mindössze” 6-800 millió dollár körüli összegért. Ennél több információt egyelőre nem sikerült kideríteni, ám az tény, hogy Mayer igyekszik fiatalítani a mára “öregecskének” titulált Yahoo imidzsén, ez a felvásárlás pedig mindenképp jót tenne, hiszen fiatalok milliói nézik a Hulu-n keresztül kedvenc sorozatukat, filmüket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd