Connect with us

technokrata

Elismerte a Laurelt a Toshiba

Toshiba

Dotkom

Elismerte a Laurelt a Toshiba

Idén első alkalommal adta át a japán Toshiba cég a European Sales Excellence Award (Értékesítésben Kiváló Európai Díja) kitüntetést.

Elismerést alapított partnerei számára a Toshiba Global Commerce Solutions (TGCS). Azok kaphatják a díjat, akik a megelőző évben sikeres, nagy volumenű projekteket bonyolítottak le, innovációban felülmúltak másokat és kiválóak az ügyfélkapcsolataik.

A nemzetközi társaság első European Sales Excellence Award díját Magyarországon a Laurel Cégcsoport nyerte el. A Laurel több mint 15 éve szállítja az IBM és a Toshiba pénztárgépeit a legnagyobb magyarországi ügyfelei részére – kiegészítve azt saját kereskedelmi rendszerével. A kasszamegoldásokat 2012-re már több mint ezer Coop és számos más kereskedelmi lánc üzleteiben telepítették.

Toshiba

Az IBM és a Toshiba TEC 2012. április 17-én bejelentette, hogy az IBM Retail üzletág megvásárlásával egy új, kifejezetten a kereskedelmi megoldásokra épülő közös vállalatot hoznak létre Toshiba Global Commerce Solutions néven. A világviszonylatban több mint ötmilliárd dolláros árbevételű cég a jövőben további termékekkel bővíti portfolióját (mobileszközök, vonalkód nyomtatók, szoftverek). Az IBM 19,9 százalékos részesedéssel továbbra is tulajdonosa marad az új vállalatnak.

A díjazottak jelölése a helyi országok kereskedelmi képviseleteinek ajánlásával történt, a jelöltek elmúlt évi teljesítményét értékelték. A díj elbírálásáról az európai Toshiba management döntött – mondta el a pályázat részleteiről Varga Zsolt, a Toshiba GCS magyarországi kereskedelmi képviselője.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd