Connect with us

technokrata

Elismerte a Laurelt a Toshiba

Toshiba

Dotkom

Elismerte a Laurelt a Toshiba

Idén első alkalommal adta át a japán Toshiba cég a European Sales Excellence Award (Értékesítésben Kiváló Európai Díja) kitüntetést.

Elismerést alapított partnerei számára a Toshiba Global Commerce Solutions (TGCS). Azok kaphatják a díjat, akik a megelőző évben sikeres, nagy volumenű projekteket bonyolítottak le, innovációban felülmúltak másokat és kiválóak az ügyfélkapcsolataik.

A nemzetközi társaság első European Sales Excellence Award díját Magyarországon a Laurel Cégcsoport nyerte el. A Laurel több mint 15 éve szállítja az IBM és a Toshiba pénztárgépeit a legnagyobb magyarországi ügyfelei részére – kiegészítve azt saját kereskedelmi rendszerével. A kasszamegoldásokat 2012-re már több mint ezer Coop és számos más kereskedelmi lánc üzleteiben telepítették.

Toshiba

Az IBM és a Toshiba TEC 2012. április 17-én bejelentette, hogy az IBM Retail üzletág megvásárlásával egy új, kifejezetten a kereskedelmi megoldásokra épülő közös vállalatot hoznak létre Toshiba Global Commerce Solutions néven. A világviszonylatban több mint ötmilliárd dolláros árbevételű cég a jövőben további termékekkel bővíti portfolióját (mobileszközök, vonalkód nyomtatók, szoftverek). Az IBM 19,9 százalékos részesedéssel továbbra is tulajdonosa marad az új vállalatnak.

A díjazottak jelölése a helyi országok kereskedelmi képviseleteinek ajánlásával történt, a jelöltek elmúlt évi teljesítményét értékelték. A díj elbírálásáról az európai Toshiba management döntött – mondta el a pályázat részleteiről Varga Zsolt, a Toshiba GCS magyarországi kereskedelmi képviselője.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom