Connect with us

Hirdetés

technokrata

Novell GroupWise: a teljes körű megoldás

Dotkom

Novell GroupWise: a teljes körű megoldás

A Novell GroupWise legfrissebb változata lehetővé teszi a Microsoft és a Novell levelezőrendszerének egyidejű használatát a vállalati infrastruktúrákban.

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet  bejelentette, hogy elérhetővé vált a Novell GroupWise 2012 SP2. A frissítés legfontosabb újdonsága a GroupWise Coexistence Solution for Exchange, amely megkönnyíti a GroupWise és Exchange levelezőrendszerek egyidejű használatát a vállalatokon belül. Az egyszerűen telepíthető új eszköz révén mostantól már nemcsak az e-mailek és naptárbejegyzések kezelése átjárható a két rendszerben, de az időpontok keresése és a címlisták használata is transzparens a GroupWise és az Exchange között.

Napjainkban számos vállalat szembesül azzal a kihívással, hogy egyszerre kell használnia a GroupWise és a Microsoft Exchange levelezőrendszereket a vállalati infrastruktúrán belül. Könnyen adódhat ilyen helyzet például egy cég felvásárlása vagy két vállalat összeolvadása során, illetve abban az esetben is, ha egyes, a szervezet működéséhez szükséges alkalmazások futtatása csak bizonyos levelezőrendszerekben megoldható. Egy megfelelő áthidaló megoldás ilyenkor segít elkerülni a jelentős költséggel és kieséssel járó migrációt, egyszerre támogatva az összes felhasználót a saját e-mail környezetében.

NovellLogo

A GroupWise és Exchange rendszerek között már korábban is átjárható volt az e-mailek és a naptárbejegyzések kezelése. A GroupWise Coexistence Solution for Exchange ezt a képességet terjeszti ki, lehetővé téve a címtárak szinkronizálását is, illetve a szabad/elfoglalt keresést a naptárakban. A jövőben tehát a felhasználók a vegyes rendszereket alkalmazó vállalatoknál is egyszerűen kereshetnek szabad időpontot a kollégáik naptárában, valamint a névjegyeket, csoportokat és terjesztési listákat is szinkronizálhatják, függetlenül attól, hogy GroupWise vagy Exchange rendszert használnak.

A GroupWise legfrissebb változata emellett több mint 130 hiba javítását tartalmazza, amelyek között megtalálhatók biztonsági módosítások és a felhasználók által jelzett problémák korrigálásai is. A frissítés automatikusan, a szokásos módon elérhető a karbantartásra jogosult ügyfelek számára, ám a GroupWise Coexistence Solution for Exchange külön éves előfizetési díj ellenében aktiválható a szervizcsomagban.

A GroupWise Coexistence Solution for Exchange eszközt is tartalmazó GroupWise 2012 SP2 már elérhető. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: http://www.novell.com/products/groupwise/

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés