Connect with us

A legújabb SAP-ra vált a CIB

cib-bank

Dotkom

A legújabb SAP-ra vált a CIB

Végéhez közeledik a legújabb SAP bevezetés a CIB Csoportnál.

 Újabb CIB-leányvállalatok csatlakoznak a folyamatban lévő SAP bevezetéshez, melynek köszönhetően egységes, csoportszintű főkönyvi funkció valósul meg a hazai pénzintézeti csoportnál.A bevezetés része annak a nagyívű SAP implementációnak, melyet egy 2010-es informatikai felülvizsgálat után indítottak el. Ennek lényege, hogy az egyéni szigetrendszereket a hatékonyság érdekében egységes megközelítésben, integrált megoldásra cserélik le és terjesztik ki a meglévő SAP infrastruktúrát.

cib-bank

Első körben lezajlott a beszerzés, a vagyongazdálkodás, a számlakezelés modernizálása. Ezt követte az év elején indult adattárház projekt, melynek során a verzióváltás mellett új banki szemléletű főkönyvvezetést valósítanak meg SAP alapokon. A legtöbb felhasználóval a beszerzési rendszer bír, itt 600 ember kapott oktatást országszerte a mindennapos munkavégzéshez. Az új SAP alkalmazások kiegészítik a meglévő vállalatirányítási és HR rendszereket.

sap logo(5)

Globálisan a pénzügyi szektor az SAP egyik legjobban teljesítő iparága, mely tavaly 21%-al növelte bevételét, 1,4 mrd euróra. Több mint 3500 bank használja a szoftvercég megoldásait, köztük a 100 legnagyobb nemzetközi bank 80%-a.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom