Connect with us

technokrata

A legújabb SAP-ra vált a CIB

cib-bank

Dotkom

A legújabb SAP-ra vált a CIB

Végéhez közeledik a legújabb SAP bevezetés a CIB Csoportnál.

 Újabb CIB-leányvállalatok csatlakoznak a folyamatban lévő SAP bevezetéshez, melynek köszönhetően egységes, csoportszintű főkönyvi funkció valósul meg a hazai pénzintézeti csoportnál.A bevezetés része annak a nagyívű SAP implementációnak, melyet egy 2010-es informatikai felülvizsgálat után indítottak el. Ennek lényege, hogy az egyéni szigetrendszereket a hatékonyság érdekében egységes megközelítésben, integrált megoldásra cserélik le és terjesztik ki a meglévő SAP infrastruktúrát.

cib-bank

Első körben lezajlott a beszerzés, a vagyongazdálkodás, a számlakezelés modernizálása. Ezt követte az év elején indult adattárház projekt, melynek során a verzióváltás mellett új banki szemléletű főkönyvvezetést valósítanak meg SAP alapokon. A legtöbb felhasználóval a beszerzési rendszer bír, itt 600 ember kapott oktatást országszerte a mindennapos munkavégzéshez. Az új SAP alkalmazások kiegészítik a meglévő vállalatirányítási és HR rendszereket.

sap logo(5)

Globálisan a pénzügyi szektor az SAP egyik legjobban teljesítő iparága, mely tavaly 21%-al növelte bevételét, 1,4 mrd euróra. Több mint 3500 bank használja a szoftvercég megoldásait, köztük a 100 legnagyobb nemzetközi bank 80%-a.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd