Connect with us

Világelső az Ericsson

ericsson

Dotkom

Világelső az Ericsson

A vállalat világelső a távközlési Hálózatok üzemeltetését Biztosító rendszerek piacán.

Piacvezető pozíciójának újabb bizonyítékaként az Ericssont  a Gartner, vezető iparági elemző cég globális vezetőként nevezte meg a távközlési hálózatok üzemeltetését biztosító rendszerek piacán.

A távközlési üzemeltetéskezelés piacán legnagyobb részesedéssel rendelkező öt szállítót bemutató jelentés szerint az Ericsson globális szinten első az OSS (üzemeltetéstámogatási rendszerek), a BSS (üzlettámogatási rendszerek) és a következő generációs szolgáltatásnyújtási megoldások és szolgáltatások  terén egyaránt.

EricssonLogo

Per Borgklint, az Ericsson üzleti támogatási megoldások részlegének vezetője az elismerés kapcsán így nyilatkozott: „Az elmúlt két év során az Ericsson stratégiai fontosságú felvásárlásokat és befektetéseket valósított meg, hogy a vállalat megerősíthesse piacvezető pozícióját a távközlési üzemeltetéskezelés terén.Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Ericssont a Gartner távközlési üzemeltetéskezelési rendszereket bemutató jelentése globális vezetőként nevezte meg, és úgy véljük, hogy ez hosszú távú stratégiánk és az ennek kapcsán tett erőfeszítéseink közvetlen eredménye.”

Borgklint hozzátette „A jövőre tekintve azt várjuk, hogy az Ericsson vezető pozíciója az IP, az LTE (Long Term Evolution) és az önszerveződő hálózati technológiák terén tovább növeli majd a távközlési üzemeltetési és üzlettámogatási rendszerek iránti keresletet. Ezáltal pedig még aktívabban vehetünk majd részt a távközlési  szolgáltatók modernizációs programjaiban.”

Az elmúlt évben a Gartner már vezető helyre pozícionálta az Ericssont az üzemeltetéstámogatási rendszerek „Bűvös Kvadráns” összeállításában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő