Connect with us

technokrata

A jövőben csere helyett javít az Apple

applecare

Dotkom

A jövőben csere helyett javít az Apple

Eddig nem foglalkoztak a készülékek javításával, a ezután ez másképp lesz.

Költségcsökkentés miatt a jövőben nem cserélik az iPhone, iPad illetve iPod modelleket az Apple szervizeiben. A változtatásokat a vállalat alelnöke, Tara Bunch jelentette be. A leginkább érintett üzletág az Apple Care, Apple Care+, itt foglalkoznak a hibás termékekkel. Míg mostanáig minden hibás eszköz azonnal cserélve lett, a jövőben igyekeznek megjavítani azt. Az elsőként az USA területén éltbe lépő módosítás gördülékeny lebonyolításához minden Apple boltot szerszámokkal szerelnek fel, így az ottani lakók készülékeit hamarosan helyben fogják megszerelni.

applecare

A negatívumok mellett pozitívumok is részei az új programnak, így ezután a termék vásárlásától számított egy évig ingyen hívhatjuk az Apple ügyfélszolgálatát, eddig ez maximum 90 napig volt lehetséges anélkül, hogy az Apple Care-t megrendeltük volna. Ezenkívül javulnak a web alapú tartalmak is, tehát a weboldalak,útmutatók ezután a mobil eszközökre is optimalizálva lesznek.

overview-checklist-20100201

Az “vérfrissítésre” azért volt szükség, mert  már több alkalommal is támadták a kaliforniai gyártó garanciális ügyintézési módszerét, mivel szerintük a vásárlókat nem tájékoztatták megfelelően.Legutóbb például egy 2011-ben indult olaszországi per végeztével büntették meg 900 ezer dollárra a céget.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd