Connect with us

technokrata

Meglepetést okoz majd a PS Vita

PS Vita

Dotkom

Meglepetést okoz majd a PS Vita

Újra a figyelem középpontjába kerülhet a Sony konzolja, legalábbis ha igaz a vállalat képviselője által tett nyilatkozat.

Nem mondhatnánk, hogy  bombasiker a Sony 2012 elején megjelent kézi konzolja a Playstation Vita. A probléma nem magával az eszközzel van, hanem azzal, hogy a mai fiatalok leginkább az okostelefonjaikon játszanak, általában az Angry Birds vagy a Fruit Ninja szintű játékokkal. Ám ezzel nem is lenne baj, csakhogy a PS Vita kínálata jellemzően ezeknél sokkal komplexebb, “nagygépesebb” játékokból áll. A Sony mindenesetre nem adja fel, és továbbra is a minőségi szórakozást keresők számára készít programokat. Shahid Kamal Ahmad a vállalat fejlesztési igazgatója egy nemrégiben adott interjúban leszögezte, hogy a japán óriás egy izgalmas, lenyűgöző új játékot készül bemutatni.

ps_vita_contest

A lelkes rajongók persze azonnal a Playstation márkanév egyik legnépszerűbb játékára a Gran Turismo-ra gondolnak, ám ezt semmiféle hivatalos nyilatkozat nem támasztotta alá. A júniusi E3-on mindenesetre minden kiderül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd