Connect with us

technokrata

Meglepetést okoz majd a PS Vita

Dotkom

Meglepetést okoz majd a PS Vita

Újra a figyelem középpontjába kerülhet a Sony konzolja, legalábbis ha igaz a vállalat képviselője által tett nyilatkozat.

Nem mondhatnánk, hogy  bombasiker a Sony 2012 elején megjelent kézi konzolja a Playstation Vita. A probléma nem magával az eszközzel van, hanem azzal, hogy a mai fiatalok leginkább az okostelefonjaikon játszanak, általában az Angry Birds vagy a Fruit Ninja szintű játékokkal. Ám ezzel nem is lenne baj, csakhogy a PS Vita kínálata jellemzően ezeknél sokkal komplexebb, “nagygépesebb” játékokból áll. A Sony mindenesetre nem adja fel, és továbbra is a minőségi szórakozást keresők számára készít programokat. Shahid Kamal Ahmad a vállalat fejlesztési igazgatója egy nemrégiben adott interjúban leszögezte, hogy a japán óriás egy izgalmas, lenyűgöző új játékot készül bemutatni.

ps_vita_contest

A lelkes rajongók persze azonnal a Playstation márkanév egyik legnépszerűbb játékára a Gran Turismo-ra gondolnak, ám ezt semmiféle hivatalos nyilatkozat nem támasztotta alá. A júniusi E3-on mindenesetre minden kiderül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin