Connect with us

technokrata

Még 5 évig köztünk lesznek a táblagépek

Thorsten-Heins-007

Dotkom

Még 5 évig köztünk lesznek a táblagépek

Nem jósol hosszú időt a táblagépeknek a BlackBerry igazgatója.

Az már biztos, hogy Thorsten Heinsnek nem szívügye a táblagépek piaca. Azután, hogy cége a Blackberry csúfosan megbukott a tablet piacon a Playbookkal, a vezető nyíltan nekiment ennek a mostanság igencsak jövedelmező iparágnak. A vezető nemrég a Bloomberg magazinnak nyilatkozott, ahol kifejtette, hogy véleménye szerint 5 éven belül eltűnnek a táblagépek, a helyüket pedig nagyképernyős eszközök veszik át.

Thorsten-Heins-007

Az ügy pikantériája, hogy Heins egy olyan piac 5 év múlva bekövetkező csúfos bukását jósolta meg, ami nem egészen 3 éve létezik. Egy ilyen, elképesztően gyorsan változó,  és hihetetlen sebességgel fejlődő iparágban ilyen hosszú távra vonatkozó kijelentéseket tenni finoman szólva is nagy sértettséget feltételez. Erre minden oka meg is van a cégvezérnek, hiszen a vállalat az elmúlt évek során semmi maradandót nem mutatott be a piac számára, így nem elég, hogy a részesedésük folyamatosan csökken, egyelőre kérdéses, hogy az olyan új termékek mint a Z10 képesek lesznek-e kihúzni a csávából a szebb napokat is látott céget.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd