Connect with us

Továbbra is népszerű a Facebook

Facebook Privacy

Dotkom

Továbbra is népszerű a Facebook

Nyilvánosságra hozta az első negyedévről szóló jelentését a Facebook.

Nem csökken az érdeklődés a világ legnépszerűbb közösségi oldala a Facebook iránt. A tegnap éjszaka közzétett jelentéséből kiderül, hogy a felhasználók továbbra is nagy kedvvel használják az oldalt és annak szolgáltatásait. A legtöbben mobil eszközről tekintik meg a profiljukat, az 1,1 milliárd aktív felhasználóból 751 millió hordozható készülékről lép be. Naponta átlagosan 665 millióan nézik meg a Facebookot ebből 189 millióan már csak az okostelefonjuk segítségével. A népszerűség tehát folyamatosan nő, így nem meglepő, hogy minden idők második legjobb negyedévét produkálta a közösségi oldal.

Facebook Privacy

A vállalat negyedéves bevétele 1,46 milliárd dollárra rúgott, a hirdetések után befolyó összeg ebből 1,25 milliárdot tett ki. A mobil eszközökről befolyt reklámbevétel pedig elérte a 375 millió dollárt. A mostanában több újítást is prezentáló cég nyeresége elérte a 219 millió dollárt.

Facebook-on-mobile-phone-jpg-e1322430078237

Érdekesség, hogy az elmúlt negyedév során a legtöbben nem Európa vagy az Egyesült Államok területéről érték el az oldalt, a legtöbb pénz mégis ezekről a helyekről folyt be, az itt élők 1,1 milliárd dollárt dobtak be a közösbe. A világ többi pontjáról sem érdemes kivonulnia a Facebooknak, hiszen “csekély” 400 millió dollárt innen is összeszedtek. A legtöbb pénzt egy egyesült államokbeli felhasználó hozza, tőlük három hónap alatt  egy főtől átlagosan 3,5 dollárt szed be a vállalat, de nem szólhatják le az európai látogatókat sem, tőlük 1,6 dollár folyik be egy negyedév alatt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom