Connect with us

Hirdetés

technokrata

Foodpanda: Házhoz hozza az ételt a panda

Dotkom

Foodpanda: Házhoz hozza az ételt a panda

A Foodpanda mobil applikációja itthon a legnépszerűbb, világszerte is toplistás.

Tizenegy héttel a bemutatása után, a Foodpanda a világ legnépszerűbb ételszállító appjává vált. A januári indulás óta 250.000 felhasználó töltötte le az alkalmazást. A vezető app statisztikai oldal, az appannie.com szerint a Foodpanda a legnépszerűbb alkalmazás nyolc országban, köztük Magyarországon is. További négy országban pedig, második helyet ért el. Az összes adatot tekintve a Foodpanda benne van a top 10-ben húsz országban.

The-Food-panda

A magyar Foodpanda azonban nem csak a telefonos alkalmazással van az élen. A Foodpanda.hu növekedési mutatója globális szinten is kiemelkedő a cégen belül: 74%-os heti gyarapodással mindössze csak egy ország áll előtte a csoportban. Ez is jól mutatja, hogy egyre inkább fogékony a magyar felhasználó az újításokra és az online ételrendelésre. A cég a múlt hónapban magába olvasztotta egy korábbi vetélytársa, az Online ÉtelVitel Kft. szolgáltatását, így Budapesten több, mint 230 éttermet gyűjt össze teljes területi lefedettséggel. Csapó Zsolt, a hazai Foodpanda vezetője szerint: „A számokból is jól látható, hogy igény van arra, amit csinálunk. Megkezdjük az országos terjeszkedést, hogy a szolgáltatás mindenki számára elérhető legyen Magyarországon. Emellett folyamatos fejlesztésekkel és újításokkal, illetve ellenállhatatlan akciókkal tesszük az ételrendelést a legszórakoztatóbb, legkényelmesebb és legegyszerűbb folyamattá felhasználóink számára.”

Logo foodpanda

A Foodpanda mobil applikáció az elmúlt hónapokban már 23 országban érhető el Android és iOS okostelefonokon. Ez a leggyorsabb módja, hogy ételt rendelj okostelefonról vagy tabletről: add meg a helyet, ahova rendelni szeretnél és az app megmutatja az összes elérhető éttermet a közelben, a legkülönbözőbb fajta konyhákból. A rendelés leadása után, a felhasználó kap egy üzenetet a rendeléssel kapcsolatos adatokkal. A társalapító és globális ügyvezető, Ralf Wenzel mondta: „Le vagyunk nyűgözve az észrevételektől, amelyeket a felhasználóktól kaptunk, és hogy az egész világon milyen sikeres a mobil applikációnk. Nagyon büszkévé tesz minket, hogy a világon vezető szerepet töltünk be az mobil alkalmazások piacán. Az első tizenegy hét sikere megmutatja, hogy szükség van az innovációra. Rettentően ambiciózusak vagyunk, és szeretnénk tovább folytatni a növekedést: az piacvezető ételszállító szolgáltatássá szeretnénk válni az összes piacon. A Foodpanda 3 milliárd embert céloz meg 27 országban, emellett a legnagyobb földrajzi lefedettséggel bíró vállalkozás az ételfutárok piacán. A megalakulást követő néhány hónappal a cég már több, mint 15.000 étteremmel működik együtt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés