Connect with us

technokrata

Foodpanda: Házhoz hozza az ételt a panda

The-Food-panda

Dotkom

Foodpanda: Házhoz hozza az ételt a panda

A Foodpanda mobil applikációja itthon a legnépszerűbb, világszerte is toplistás.

Tizenegy héttel a bemutatása után, a Foodpanda a világ legnépszerűbb ételszállító appjává vált. A januári indulás óta 250.000 felhasználó töltötte le az alkalmazást. A vezető app statisztikai oldal, az appannie.com szerint a Foodpanda a legnépszerűbb alkalmazás nyolc országban, köztük Magyarországon is. További négy országban pedig, második helyet ért el. Az összes adatot tekintve a Foodpanda benne van a top 10-ben húsz országban.

The-Food-panda

A magyar Foodpanda azonban nem csak a telefonos alkalmazással van az élen. A Foodpanda.hu növekedési mutatója globális szinten is kiemelkedő a cégen belül: 74%-os heti gyarapodással mindössze csak egy ország áll előtte a csoportban. Ez is jól mutatja, hogy egyre inkább fogékony a magyar felhasználó az újításokra és az online ételrendelésre. A cég a múlt hónapban magába olvasztotta egy korábbi vetélytársa, az Online ÉtelVitel Kft. szolgáltatását, így Budapesten több, mint 230 éttermet gyűjt össze teljes területi lefedettséggel. Csapó Zsolt, a hazai Foodpanda vezetője szerint: „A számokból is jól látható, hogy igény van arra, amit csinálunk. Megkezdjük az országos terjeszkedést, hogy a szolgáltatás mindenki számára elérhető legyen Magyarországon. Emellett folyamatos fejlesztésekkel és újításokkal, illetve ellenállhatatlan akciókkal tesszük az ételrendelést a legszórakoztatóbb, legkényelmesebb és legegyszerűbb folyamattá felhasználóink számára.”

Logo foodpanda

A Foodpanda mobil applikáció az elmúlt hónapokban már 23 országban érhető el Android és iOS okostelefonokon. Ez a leggyorsabb módja, hogy ételt rendelj okostelefonról vagy tabletről: add meg a helyet, ahova rendelni szeretnél és az app megmutatja az összes elérhető éttermet a közelben, a legkülönbözőbb fajta konyhákból. A rendelés leadása után, a felhasználó kap egy üzenetet a rendeléssel kapcsolatos adatokkal. A társalapító és globális ügyvezető, Ralf Wenzel mondta: „Le vagyunk nyűgözve az észrevételektől, amelyeket a felhasználóktól kaptunk, és hogy az egész világon milyen sikeres a mobil applikációnk. Nagyon büszkévé tesz minket, hogy a világon vezető szerepet töltünk be az mobil alkalmazások piacán. Az első tizenegy hét sikere megmutatja, hogy szükség van az innovációra. Rettentően ambiciózusak vagyunk, és szeretnénk tovább folytatni a növekedést: az piacvezető ételszállító szolgáltatássá szeretnénk válni az összes piacon. A Foodpanda 3 milliárd embert céloz meg 27 országban, emellett a legnagyobb földrajzi lefedettséggel bíró vállalkozás az ételfutárok piacán. A megalakulást követő néhány hónappal a cég már több, mint 15.000 étteremmel működik együtt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle