Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyűlölik az Electronic Arts-ot

Dotkom

Gyűlölik az Electronic Arts-ot

Amerika leggyűlöltebb cégének választották a játékóriást.

Amerika leggyűlöltebb cégévé vált az Electronic Arts. A nem túl megtisztelő címet a Consumerist nevű fogyasztóvédelmi portál osztotta ki, mivel az éves gyűlöletranglistán a játékgyártó vállalat végzett az első helyen. A minden évben kiosztásra kerülő Golden Poo (ami szabad fordításban annyit tesz, hogy Arany Szar) díj első helyéért a kiadó mellett a Bank of America is “versenyben volt” ám végül az előbbi győzedelmeskedett.

golden-poo

Meglepő, de az élboly közeléig sem merészkedtek olyan cégek, mint a Wal-Makrt, melynek boltjai elött újabban tüntetési hullámok zajlanak vagy például a Carnival hajótársaság aminek a hajóin újabban járványok söpörnek végig. A tech ipar nagy öregjei, mint az Apple vagy a Microsoft, nem beszélve a Google-ről vagy a Facebook-ról már az első fordulók során kiestek a “versenyből”. Az EA már tavaly is az első helyig jutott, vagyis látható, hogy nem egy pillanatnyi fellángolásról, hanem egy hosszú ideje tartó gyűlölethullámról van szó a céggel szemben.

electronic-arts1

A rajongók ellenszenvét a vállalat modellpolitikája vívta ki, mivel a cég futószalagon készíti a korábban szebb napokat is látott márkanevek legújabb változatait, ezzel ledegradálva a korábbi, még minőséginek számító kiadásokat. Az, hogy mégis sikert aratnak ezek a játékok nem másnak köszönheti az Electronic Arts mint a folyamatos és agresszív médiakampánynak, amely meggyőzi az egyszerű játékost a vásárlásról.

Simcity-Skyline

Idén elsősorban a SimCity hergelte a közönséget, mivel az amúgy megfizethető árkategóriában versenyző játék igazán használhatóvá csak a külön megvásárolt kiegészítők segítségével válik. Az még kérdéses, hogy miként reagál a hírre a vállalat, hiszen amíg rekord összegű profitokat tesznek zsebre, aligha érdekli őket néhány rajongó haragja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés