Connect with us

technokrata

Fizetőssé válik a Facebook

spam

Dotkom

Fizetőssé válik a Facebook

Nem lesz olcsó a Facebookozás azok számára akik spammelésre használják az oldalt, mivel a jövőben minden ilyen üzenet fizetőssé válik.

Fizetőssé válna a legnagyobb közösségi oldal. Szerencsére nem mindenkinek, azok járnának pórul az új tervezettel, akik olyan embereknek küldenek üzeneteket akik nem az ismerőseik. Ezzel leginkább a spammelés visszaszorítása a cél, mivel az utóbbi időkben igencsak elszaporodtak az efféle üzenetek a Facebookon. A híres angol hetilap a Sunday Times beszámolója szerint a szigetországban már kísérleti jelleggel bevezetésre került a megoldás.

spam

 

Érdekesség, hogy ezután nem lenne mindegy, hogy kinek küldjük az üzenetünket. Hiszen míg egy átlagember után 240 forintnak megfelelő összeget kell megfizetni addig egy híres embernél már nem ússzuk meg ennyivel, nálunk akár 3500 forinttal is csökkenhet a bankszámlánkon található pénzmennyiség.

facebook-homepage-370x229

A Facebook állítása szerint ezzel nem a saját profitjának növelésére hajt, hanem a felhasználókat szeretné megvédeni a kellemetlen üzenetektől.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle