Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fizetőssé válik a Facebook

Dotkom

Fizetőssé válik a Facebook

Nem lesz olcsó a Facebookozás azok számára akik spammelésre használják az oldalt, mivel a jövőben minden ilyen üzenet fizetőssé válik.

Fizetőssé válna a legnagyobb közösségi oldal. Szerencsére nem mindenkinek, azok járnának pórul az új tervezettel, akik olyan embereknek küldenek üzeneteket akik nem az ismerőseik. Ezzel leginkább a spammelés visszaszorítása a cél, mivel az utóbbi időkben igencsak elszaporodtak az efféle üzenetek a Facebookon. A híres angol hetilap a Sunday Times beszámolója szerint a szigetországban már kísérleti jelleggel bevezetésre került a megoldás.

spam

 

Érdekesség, hogy ezután nem lenne mindegy, hogy kinek küldjük az üzenetünket. Hiszen míg egy átlagember után 240 forintnak megfelelő összeget kell megfizetni addig egy híres embernél már nem ússzuk meg ennyivel, nálunk akár 3500 forinttal is csökkenhet a bankszámlánkon található pénzmennyiség.

facebook-homepage-370x229

A Facebook állítása szerint ezzel nem a saját profitjának növelésére hajt, hanem a felhasználókat szeretné megvédeni a kellemetlen üzenetektől.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés