Connect with us

technokrata

Tudd meg, milyen vagy te!

architect-350x260

Dotkom

Tudd meg, milyen vagy te!

Gyakornoki programot hirdet a Magyar Telekom.

2013 szeptemberében ismét elindul a Magyar Telekom gyakornoki programja, amelyre többek között social media eszközökkel is toborozzák a jelentkezőket. A közösségi hálón modern környezetben, laza stílusban indult el a Mérnökgenerátor játék, amellyel elsősorban mérnökhallgatókat céloznak meg. A kampányban az informatikusokat körüllengő sztereotípiákat és hiedelmeket szeretnék lerombolni.. Mérnök és mérnök között fényévnyi különbségek vannak – hirdeti a Telekom -, hiszen a technológiai érdeklődésű fiatalokra a cégen belül is sokféle területen van szükség, illetve egyre több helyen kommunikációs és szervezői készséggel is kell rendelkezniük a sikeres helytálláshoz.

architect-350x260

A Mérnökgenerátorban a játék során 4 kérdéskör mentén határozhatják meg a résztvevők, hogy mi jellemző rájuk (pl. rafkós, szaki, előkóstoló, innovátor, buherátor….), majd ez alapján rajzolódik ki profiljuk, ami javaslatot tartalmaz arra nézve, hogy milyen szakterület való nekik igazán, illetve, hogy érdemes-e jelentkezniük a gyakornoki programra. A Mérnökgenerátor üzenete egy tekintetben egységes: a Telekomnál mindenki megtalálhatja a számítását és kibontakoztathatja tehetségét, hiszen az érdeklődésének megfelelő munkát végezhet.

notebook-kit-logitech

A játék egyébként technikailag is innovatív megoldás, a fejlesztők lehetővé tették a fiatalok számára, hogy okostelefonról is elérhető legyen az egyébként Facebook-alkalmazás. A játék a Gyakornok leszek a Telekomnál Facebook oldalon érhető el április 2. és 10. között.
https://www.facebook.com/TelekomGyakornokiProgram/app_224834954324291

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle