Connect with us

Hazai partnereit díjazta az SAP

SAP Award

Dotkom

Hazai partnereit díjazta az SAP

A kis- és középvállalkozások képviselői között osztották ki a díjakat.

 Több kategóriában is díjazta legjobban teljesítő hazai partnereit az SAP. A hagyományos partnertalálkozón azon cégeket ismerte el a szoftvervállalat, melyek a legtöbb bevételt, és új ügyfelet hozták a tavalyi évben.

A kisvállalati szegmensben a legnagyobb árbevételért járó díjat a debreceni székhelyű IFSZ Kft., míg a legtöbb új ügyfeléért járó elismerést a budapesti e-BOne Kft. kapta, mely régiós összevetésben is jelentős eredményt mutatott fel.

SAP Award

A középvállalati szektorban a fővárosi cégek arattak. A Mind System Consulting Kft. érdemelte ki a legnagyobb szoftverárbevételért járó plakettet, a nagyvállalati szektor legjobb teljesítőjeként az Enterprise Communications Kft.-t nevezték meg. A különdíjat, a leginnovatívabbnak járó elismerést pedig a Fornax Zrt. vitte el.

Az SAP Hungary Kft. összesen 27 értékesítői partnerrel együtt dolgozik a hazai piacon. Kis- és középvállalati szegmensben partnereken keresztül látja el a cég az ügyfeleket, míg a nagyvállalati-és kormányzati szektorban pedig közvetlenül, vagy partnereken keresztül segíti a szervezeteket a jobb működési hatékonyság elérésében.

sap logo(5)

Globálisan is egyre fontosabbak

Világszerte az SAP-nak több mint 12 500 partnere van, mely hálózat együttesen a tavalyi szoftverárbevétel (4,6 millárd euró) 34%-át produkálták. Ezt az arány kívánja az SAP feltornázni 2015-ig 40%-ra.

 

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom