Connect with us

technokrata

Készíts panoráma képet közvetlenül iPad-en!

360Cities

Dotkom

Készíts panoráma képet közvetlenül iPad-en!

A 360Cities bemutatja az iPad-re készült Panoramic World fotós alkalmazást.

A legnagyobb és „legelképesztőbb” internetes, geo- hivatkozásos panorámafotó gyűjteménnyel rendelkező 360Cities Panoramic World iPhone App alkalmazásának köszönhetően immár az iPad használók is elkészíthetik és megoszthatják saját panoráma képeiket. Emellett pedig a 360cities.net oldalon több százezer lenyűgöző 360o panoráma fotót nézegethetnek.

A 360Cities Panoramic World egy kiváló megközelítése a panoráma felvétel készítésének és megosztásának barátokkal, családtagokkal. A panoráma felvételek megoszthatóak a Facebookon, Twitteren, Foursquare-en és a 360cities.net oldalon keresztül. Ez utóbbi oldal a világ legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő panoráma fotós közösségi oldala.

360Cities iPad app - Budapest

A 360Cities által készített Panoramic World alkalmazás több ezer panoráma képet tartalmaz, amelyet a világ legjobbjai készítettek, és amelyek soha nem látott formában elevenednek meg az iPad kijelzőjén. Az alkalmazás mozgás-érzékeny nézettel is rendelkezik, ezért a felhasználó akár úgy is készíthet panoráma képet, hogy egyszerűen körbefordítja az iPad-et.

A most bemutatott Panoramic World iPad App a 360Cities által 2012 decemberében bemutatott iPhone alkalmazás iPadra optimalizált és tovább fejlesztett változata. Tavaly év vége óta az alkalmazást az iTunes App Store-on keresztül több mint 70 országban értékesítették.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák