Connect with us

technokrata

Idén is keresik az Év Alkalmazását

apps

Dotkom

Idén is keresik az Év Alkalmazását

Idén is átadják az Év Alkalmazása díjat, melyre március 17-ig lehet jelentkezni. A fődíj egy amszterdami szakmai utazás.

Idén is átadják a Sanoma Media Budapest támogatásával az Év Alkalmazása díjat a Smartmobil konferencián. A  verseny zsűrije keresi a tavalyi év leginnovatívabb, legkreatívabb magyar fejlesztésű alkalmazását, de az applikációk kedvelői is aktívan részt vehetnek a díj odaítélésben.

A szakmai zsűrinek március 17-ig javasolhatják az érdeklődők a legjobb alkalmazásokat. A beérkezett ajánlások alapján a 10 legjobb alkalmazást lehet alaposabban megismerni, illetve rájuk szavazni. A zsűri értékelését és az olvasók szavazatait összesítik, így a győztes mobilalkalmazás nemcsak a közönség kedvence, hanem a szakma elismerését is magáénak mondhatja. Jelölni a 2012. február 1. és 2013. február 28. között publikált alkalmazásokat lehet, elvárás továbbá az applikáció eredetisége, innovatív jellege, funkcionalitása, és a hazai fejlesztői háttér.

A szavazók között egy 2 fő részére szóló wellness hétvégét sorsolnak ki a Szallas.hu jóvoltából, illetve 3 darab digitális National Geographic magazin előfizetést. A győztes alkalmazás fejlesztője egy szakmai utazáson vehet részt Amszterdamban a Sanoma Media jóvoltából. ”Elkötelezett támogatói vagyunk az innovatív technológiáknak és a tehetséges fejlesztőknek. Örömünkre szolgál, hogy ilyen módon is megismerhetünk kreatív embereket, és további szakmai sikereikben támogathatjuk őket” – mondta a díj kapcsán Szépvölgyi Tamás, a Sanoma Media Budapest mobilmédia üzletágának vezetője.

További információk a jelölésről és díjról az alábbi oldalon találhatók: http://smartmobilhq.hu/2013/ev-alkalmazasa/Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák