Connect with us

Formatervezési díjat kapott a Kingston USB meghajtója

u_12371171

Dotkom

Formatervezési díjat kapott a Kingston USB meghajtója

iF Product Design Award díjas a Kingston DataTraveler SE9 USB-meghajtója.

A Kingston Technology Europe Ltd., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette, hogy a Kingston® DataTraveler® SE9 USB-meghajtó elnyerte az iF Product Design Award díjat. Az elismerés világszerte a különböző kategóriájú termékek sikeres formatervezésének védjegyéül szolgál.  A szakmai zsűri 3011 pályázat közül választotta ki az idei nyerteseket; a Kingston a „Számítógép” kategóriában nyerte el az elismerést.

A DataTraveler SE9 USB-kulcs stílusos fémházzal rendelkezik, melynek tartóssága révén a felhasználók biztonságosan magukkal vihetik a meghajtót bárhová. Kis méretének köszönhetően praktikus kiegészítője lehet olyan hordozható számítógépeknek, mint az Intel Ultrabook™ notebookjai, vagy az USB-porttal ellátott táblagépek, továbbá egyszerűen rögzíthető nyakpánthoz vagy kulcstartóhoz. Az ezüstszínű pendrive 8 GB, 16 GB, 32 GB és 64 GB kapacitású változatokban érhető el. A DT SE9 24 karátos arannyal bevont házzal is kapható, DataTraveler GE9 néven. A modellt Arman Emami ipari formatervező tervezte, aki a rangos Red Dot Industrial Design verseny formatervezési díjának korábbi győztese.

 u_12371171

Az iF Award zsűrije a verseny során a formatervezés minőségét, a kivitelezés és az anyagválasztás mellett az innováció mértékét, a környezeti fenntarthatóságot, a működést és az ergonómiai kialakítást vette figyelembe. A biztonság, a márkaérték és az arculat szintén szerepet játszott a formatervezési díjat elnyerő termék kiválasztásakor.

1027548-300x300

„Büszkék vagyunk rá, hogy a DataTraveler SE9 már második alkalommal nyert el rangos formatervezési díjat. A Kingston mindig arra törekszik, hogy megbízható technológián alapuló, korszerű és kiváló minőségű szolgáltatásokat biztosító termékeket kínáljon. Ez a díj pedig arra sarkall bennünket, hogy továbbra is kivételes formatervezésű termékeket gyártsunk” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom