Connect with us

technokrata

Világszínvonalú magyar fejlesztések a CEBIT-en

CeBIT

Dotkom

Világszínvonalú magyar fejlesztések a CEBIT-en

A hannoveri CeBIT-en állít ki idén először a MOHAnet Mobilsystems Zrt.

Az IT szektor legjelentősebb rendezvényén, a CeBIT-en kezdi meg nemzetközi kiállításainak sorát idén a MOHAnet Mobilsystems Zrt., melyet március 5-9. között rendeznek Hannoverben. Mint korábban beszámoltunk róla, a cég jelentős külföldi terjeszkedést tervez az idei évben, aminek részeként több külföldi kiállításon is népszerűsíteni fogja termékeit.

 moha1

A hazai piac szűkülése és a külföldi vásárlókban rejlő potenciál miatt a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezetése két évvel ezelőtt úgy döntött, hogy megkezdi felmérni a külföldi terjeszkedés lehetőségét. Nem titkoltan azzal a céllal, hogy a későbbiekben határon túli partnerek segítségével más országokban is értékesítse a termékeit. A tavalyi év során végzett piackutatások rámutattak arra, hogy több MOHAnet termék hiánypótlónak számít Nyugat-Európában, így jelentős felvásárló piacot jelenthet a vállalat számára.

„Az elmúlt két évben tájékozódás céljából egymás után két alkalommal képviseltük Magyarországot a düsseldorfi Medica egészségügyi kiállításon, ahol azt tapasztaltuk, hogy kézzel fogható igény mutatkozik a termékeinkre” – mondta el Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója. „E sikereken felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy nem csak az egészségügyi készülékeinket szeretnénk megmutatni a nagyvilágnak, hanem más M2M megoldásainkat is érdemes lenne az európai közönség elé tárni.” – tette hozzá Havasi Zoltán.

moha

A MOHAnet éppen ezért 2013-ban több kiállításon is részt vesz, melynek első állomása a hannoveri CeBIT lesz. Az IT szektor legnagyobb újdonságait felvonultató, bő 300.000 látogatót vonzó rendezvényt március 5-9. között szervezik, ahová 70 országból 4240 kiállítót várnak a szervezők. A magyar cég több termékkel lesz jelen Németországban, bár a fő irányt az egészségügyi mérőeszközök jelentik majd. Az idősfelügyelő Varia Medcare és az egészségügyi állapotot mérő Vario Healthcare csomag mellett bemutatják a járőr felügyelő Vario Patrol-t, a tűzjelző Firesignal-t, a betörés átjelző Alarm-ot, a hőmérséklet figyelő Thermowatch-ot, a járműkövető Navigator-t, az ipari használatra fejlesztett Datacargo-t illetve az üdítő automatákat ellenőrző Telematic-ot.

A CeBIT mellett várhatóan további három nemzetközi rendezvényen vesz részt a MOHAnet idén: a tervek szerint az isztanbuli Expomed és Labtech egészségügyi (április 4-7.), a birminghami IFSEC biztonságtechnikai (május 13-16.), valamint a düsseldorfi Medica egészségügyi rendezvényen (november 20-23.) állít ki a cég.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák