Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világszínvonalú magyar fejlesztések a CEBIT-en

Dotkom

Világszínvonalú magyar fejlesztések a CEBIT-en

A hannoveri CeBIT-en állít ki idén először a MOHAnet Mobilsystems Zrt.

Az IT szektor legjelentősebb rendezvényén, a CeBIT-en kezdi meg nemzetközi kiállításainak sorát idén a MOHAnet Mobilsystems Zrt., melyet március 5-9. között rendeznek Hannoverben. Mint korábban beszámoltunk róla, a cég jelentős külföldi terjeszkedést tervez az idei évben, aminek részeként több külföldi kiállításon is népszerűsíteni fogja termékeit.

 moha1

A hazai piac szűkülése és a külföldi vásárlókban rejlő potenciál miatt a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezetése két évvel ezelőtt úgy döntött, hogy megkezdi felmérni a külföldi terjeszkedés lehetőségét. Nem titkoltan azzal a céllal, hogy a későbbiekben határon túli partnerek segítségével más országokban is értékesítse a termékeit. A tavalyi év során végzett piackutatások rámutattak arra, hogy több MOHAnet termék hiánypótlónak számít Nyugat-Európában, így jelentős felvásárló piacot jelenthet a vállalat számára.

„Az elmúlt két évben tájékozódás céljából egymás után két alkalommal képviseltük Magyarországot a düsseldorfi Medica egészségügyi kiállításon, ahol azt tapasztaltuk, hogy kézzel fogható igény mutatkozik a termékeinkre” – mondta el Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója. „E sikereken felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy nem csak az egészségügyi készülékeinket szeretnénk megmutatni a nagyvilágnak, hanem más M2M megoldásainkat is érdemes lenne az európai közönség elé tárni.” – tette hozzá Havasi Zoltán.

moha

A MOHAnet éppen ezért 2013-ban több kiállításon is részt vesz, melynek első állomása a hannoveri CeBIT lesz. Az IT szektor legnagyobb újdonságait felvonultató, bő 300.000 látogatót vonzó rendezvényt március 5-9. között szervezik, ahová 70 országból 4240 kiállítót várnak a szervezők. A magyar cég több termékkel lesz jelen Németországban, bár a fő irányt az egészségügyi mérőeszközök jelentik majd. Az idősfelügyelő Varia Medcare és az egészségügyi állapotot mérő Vario Healthcare csomag mellett bemutatják a járőr felügyelő Vario Patrol-t, a tűzjelző Firesignal-t, a betörés átjelző Alarm-ot, a hőmérséklet figyelő Thermowatch-ot, a járműkövető Navigator-t, az ipari használatra fejlesztett Datacargo-t illetve az üdítő automatákat ellenőrző Telematic-ot.

A CeBIT mellett várhatóan további három nemzetközi rendezvényen vesz részt a MOHAnet idén: a tervek szerint az isztanbuli Expomed és Labtech egészségügyi (április 4-7.), a birminghami IFSEC biztonságtechnikai (május 13-16.), valamint a düsseldorfi Medica egészségügyi rendezvényen (november 20-23.) állít ki a cég.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés