Connect with us

Árulj többet, egyszerűbben!

alkupon

Dotkom

Árulj többet, egyszerűbben!

Újabb szolgáltatással bővült az Alkupon.

A piacon több mint másfél éve jelen lévő Alkupon elindította az Alkupon Expressz szolgáltatását, mely teljesen új alapokra helyezi a közösségi vásárlás fogalmát. A Facebook-on 210.000 aktív rajongóval és több 1000 szerződött partnerrel rendelkező Alkupon elsősorban a mikro- és középvállalkozásokat kívánja ezzel a lépéssel megcélozni. Az új felületen a partner saját maga töltheti fel a kedvezményes termékeit és szolgáltatásait a legalább 1,5 milliós Alkupon közösségnek, mellyel a lehető leghatékonyabban juthat új ügyfelekhez – kockázat nélkül!

Vasser József az Alkupon ügyvezető igazgatója és alapítója azért döntött úgy, hogy tovább bővíti az Alkupon szolgáltatásait, mert az elmúlt másfél év alatt több terméket és szolgáltatást is vissza kellett utasítania. Továbbá hozzátette: „Számunkra a legfontosabb, hogy minden partnerünk és ügyfelünk elégedett legyen, ezért több mint féléves fejlesztés után elindítottuk az Alkupon Expresszt, mely óriási lehetőséget kínál a mikro- kis- és középvállalkozásoknak egyaránt.”

Az Alkupon Expressz azoknak nyújt megjelenési lehetőséget, akik eddig kimaradtak a közösségi vásárlásból. Az új felület abban különbözik a többi közösségi vásárló oldaltól, hogy több lehetőséget is kínál a partnereknek! Az önkiszolgáló rendszerben 2 típusú feltöltés közül lehet választani: Alkupon Expressz Start és az Alkupon Expressz Smart csomag között. A Start típus esetében alacsony jutalékkal tudnak a partnerek felkerülni a weboldalra, míg a Smart opciónál előleges formában nyílik lehetőség a megjelenésre, ahol a partner a kupon felhasználásakor azonnal megkapja a pénzét.

alkupon

Mindkettő megjelenés előnye, hogy a partner könnyedén saját maga töltheti fel az akcióját és az Alkupon Partner felületén bármikor, bárhonnan nyomon követheti a vásárlás sikerességét, a beváltott kuponok számát és a bevételét. Az ajánlatok precíz átnézés után, az Alkupon csapatának a jóváhagyásával kerülnek aktiválásra és akár két hétig is megvásárolhatóak a weboldalon.

Vasser József többek között azt is hozzátette: „Az általunk nyújtott szolgáltatás célja, hogy minél több ügyfélt hozzunk a partnereinknek minimális költségek mellett. Ehhez pedig tökéletes megoldást nyújt az új Alkupon Expressz!”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom