Connect with us

Hirdetés

technokrata

Külföldi piacokon erősít az Adverticum

Dotkom

Külföldi piacokon erősít az Adverticum

Magyarország piacvezető médiaoldali adszervere szolgálja ki ezentúl az Infostud tíz weboldalából és az Oglasnik csoport öt médiumából álló felületeinek hirdetéseit.

Az AdServer nyújtotta innovatív, változatos és ügyfélközpontú megoldások lehetőséget biztosítanak arra, hogy maximálisan kielégítsék az újonnan csatlakozott külföldi weboldalak és hirdetőik igényeit egyaránt.

Az Infostud meghatározó szereplője a szerbiai internetes médiapiacnak. Érdekeltségi körébe tartozik több oktatást támogató weboldal között a leglátogatottabb HR portál és autós vonalon a legnagyobb használt autóadás-vétellel, valamint egy autós kiegészítőkkel foglalkozó weboldal is.

adverticum

A horvátországi Oglasnik csoport apróhirdetésekkel foglalkozó tematikus lapjaival jelentős szereplője az ágazatnak. A lapok nyomtatott formában is jelen vannak a horvát piacon. A tematikus apróhirdetési kiadványok weboldalai különálló site-ként üzemelnek autós, ingatlan, álláshirdetéses és oktatási témákban.

Az Adverticum az Infostuddal és az Oglasnikkal kötött együttműködése révén erősítette jelenlétét a déli szomszédos országok digitális hirdetési piacain.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés