Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nyáron búcsút inthetünk a Hotmail-nek?

Dotkom

A nyáron búcsút inthetünk a Hotmail-nek?

A nyáron búcsút inthetünk a Hotmail-nek?

Állítólag nem, de feleslegessé válhat a két ugyanolyan rendszer. Az Outlook.com kilépett bétából és 60 millió felett az aktív felhasználók száma.

Az éjjel kilépett a béta státuszából a Microsoft új, online levelezőfelülete, az Outlook.com. Ezzel egy időben megkongott a vészharang a korábbi levelezőrendszer, a Hotmail feje fölött. A vállalat közölte azt is, hogy immár hatvanmillió aktív felhasználójuk van, harmaduk ráadásul a Gmail-ről tért át a Microsoft levelező rendszerére. Az Outlook.com életében egy új szakaszhoz is érkezett, ugyanis világszintű reklámhadjáratba kezd a Microsoft a bétából kiszabadult szolgáltatás népszerűsítésének érdekében.

A letisztult formavilág egyébként megéri a rápillantást, a Hotmail-eseknek pedig végképp, ugyanis a Microsoft az ősrégi levelezőrendszert használókat megpróbálja áttéríteni az új oldalra és a felületre. Hivatalosan nem akarják lelőni a hotmail.com-ot, vagyis a hotmail-es címünk egyelőre biztonságban van és még csak a regisztráció se kötelező azoknak, akik nem akarják az újdonságot. De ha valaki meggondolná magát, a könyvtárai és a beállításai már készen állnak arra, hogy átvigye azokat az Outlook.com-ra. Most még semmi se kötelező. Aztán majd nyugdíjba megy, mint a Messenger.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés