Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatmillió forintos támogatás online filmekre

Dotkom

Hatmillió forintos támogatás online filmekre

Négy online filmet támogat összesen hatmillió forinttal a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, a Magyar Média Mecenatúra program Neumann János-pályázata harmadik fordulójában.

Idén ősszel, húszmillió forintos forrással indított pályázat keretében ezúttal másfél-másfél millió forintot nyújt a nyertesnek ítélt filmtervek benyújtóinak.

A Halasmédia Nonprofit Kft. az összegből ifjúsági műsort készít 153 Lélekmód címmel. A szintén támogatott K. Petrys Kft. rövidfilmet mutat be kortárs magyar művészekről, amely a cég webes szolgáltatásán lesz látható. A testület támogatta az A38 kulturális központ magyar előadóművészekről készülő filmjét Koncertek az A38 Hajón címmel. A Ceglédi Televízió A Tudás fája – Janus másik arca című ismeretterjesztőfilm-terve Magyarország első európai hírű költőjéről, Janus Pannoniusról szól majd.

A Neumann János online pályázat az első olyan pályázati kiírása a médiatanácsnak, amely magyarországi internetes médiaszolgáltatók számára teszi lehetővé, hogy közszolgálati műsorszámok gyártására pályázzanak. A testület továbbra is várja azoknak az online műhelyeknek a jelentkezését, amelyek újszerű, közszolgálati videós tartalmakat szeretnének készíteni. A beadás 2012. december 6-ig folyamatos. (MTI)



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés