Connect with us

technokrata

Hatmillió forintos támogatás online filmekre

Dotkom

Hatmillió forintos támogatás online filmekre

Négy online filmet támogat összesen hatmillió forinttal a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, a Magyar Média Mecenatúra program Neumann János-pályázata harmadik fordulójában.

Idén ősszel, húszmillió forintos forrással indított pályázat keretében ezúttal másfél-másfél millió forintot nyújt a nyertesnek ítélt filmtervek benyújtóinak.

A Halasmédia Nonprofit Kft. az összegből ifjúsági műsort készít 153 Lélekmód címmel. A szintén támogatott K. Petrys Kft. rövidfilmet mutat be kortárs magyar művészekről, amely a cég webes szolgáltatásán lesz látható. A testület támogatta az A38 kulturális központ magyar előadóművészekről készülő filmjét Koncertek az A38 Hajón címmel. A Ceglédi Televízió A Tudás fája – Janus másik arca című ismeretterjesztőfilm-terve Magyarország első európai hírű költőjéről, Janus Pannoniusról szól majd.

A Neumann János online pályázat az első olyan pályázati kiírása a médiatanácsnak, amely magyarországi internetes médiaszolgáltatók számára teszi lehetővé, hogy közszolgálati műsorszámok gyártására pályázzanak. A testület továbbra is várja azoknak az online műhelyeknek a jelentkezését, amelyek újszerű, közszolgálati videós tartalmakat szeretnének készíteni. A beadás 2012. december 6-ig folyamatos. (MTI)Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin