Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell bemutatta az emotive számára fejlesztett felhőalapú megoldását

Dotkom

A Dell bemutatta az emotive számára fejlesztett felhőalapú megoldását

Az emotive vállalati felhőalapú mobilalkalmazás-platform a Dell felhőalapú megoldásaival kiegészítve leegyszerűsíti a marketinget, a piaci értékesítést, az értékesítési prognózisok felügyeletét és a megrendelések feldolgozását.

Az emotive vállalati felhőalapú mobilalkalmazás-platform a Dell Cloud Business Applications szolgáltatását választotta egy olyan felhőmegoldás fejlesztésére, amely a Pardot marketingautomatizálást, az Adobe EchoSign elektronikus aláírást és az AppExtremes Conga Composer megoldást integrálja a meglévő CRM alkalmazásokba.

Az emotive fejlesztők számára biztosít olyan megbízható platformot, amelyen könnyedén fejleszthetnek és telepíthetnek gyors, biztonságos és méretezhető vállalati mobilalkalmazásokat. Ezt a teljes körű integrált megoldást vállalati fejlesztők az egész fejlesztő-társadalom számára dolgozták ki. A meglévő képességek újrahasznosításával, a webes eszközökkel és a nyílt szabványokon alapuló fejlesztési megoldásokkal a felhasználók rövidebb fejlesztési idővel dolgozhatnak, mint a hagyományos és natív mobilalkalmazások használatával, így csökkenthetik a fejlesztés és a telepítés költségeit, és elkerülhetik a függést az egyes szolgáltatóktól.

Az emotive olyan egyszerű és egységes marketingautomatizálási módszereket keresett, amelyekkel kiépíthetők, kezelhetők és felmérhetők az értékesítési prognózisok. A vállalat a Dell Cloud Business Applications-t választotta CRM alkalmazásba integrált marketingautomatizálási megoldások fejlesztésére. Az alkalmazás felhőalapú elektronikus ajánlatadási és aláírási megoldásokat is tartalmaz. A Dell Cloud Business Applications a vállalattól egyszerre beszerezhető csomagolt szoftvereket és szolgáltatásokat biztosít a kis- és középvállalkozások számára, így az emotive egyetlen nap alatt üzemkésszé válhatott egy fontos termékbevezetés határidejére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés