Connect with us

A Dell bemutatta az emotive számára fejlesztett felhőalapú megoldását

DELL_logo-1

Dotkom

A Dell bemutatta az emotive számára fejlesztett felhőalapú megoldását

Az emotive vállalati felhőalapú mobilalkalmazás-platform a Dell felhőalapú megoldásaival kiegészítve leegyszerűsíti a marketinget, a piaci értékesítést, az értékesítési prognózisok felügyeletét és a megrendelések feldolgozását.

Az emotive vállalati felhőalapú mobilalkalmazás-platform a Dell Cloud Business Applications szolgáltatását választotta egy olyan felhőmegoldás fejlesztésére, amely a Pardot marketingautomatizálást, az Adobe EchoSign elektronikus aláírást és az AppExtremes Conga Composer megoldást integrálja a meglévő CRM alkalmazásokba.

Az emotive fejlesztők számára biztosít olyan megbízható platformot, amelyen könnyedén fejleszthetnek és telepíthetnek gyors, biztonságos és méretezhető vállalati mobilalkalmazásokat. Ezt a teljes körű integrált megoldást vállalati fejlesztők az egész fejlesztő-társadalom számára dolgozták ki. A meglévő képességek újrahasznosításával, a webes eszközökkel és a nyílt szabványokon alapuló fejlesztési megoldásokkal a felhasználók rövidebb fejlesztési idővel dolgozhatnak, mint a hagyományos és natív mobilalkalmazások használatával, így csökkenthetik a fejlesztés és a telepítés költségeit, és elkerülhetik a függést az egyes szolgáltatóktól.

Az emotive olyan egyszerű és egységes marketingautomatizálási módszereket keresett, amelyekkel kiépíthetők, kezelhetők és felmérhetők az értékesítési prognózisok. A vállalat a Dell Cloud Business Applications-t választotta CRM alkalmazásba integrált marketingautomatizálási megoldások fejlesztésére. Az alkalmazás felhőalapú elektronikus ajánlatadási és aláírási megoldásokat is tartalmaz. A Dell Cloud Business Applications a vállalattól egyszerre beszerezhető csomagolt szoftvereket és szolgáltatásokat biztosít a kis- és középvállalkozások számára, így az emotive egyetlen nap alatt üzemkésszé válhatott egy fontos termékbevezetés határidejére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő