Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cisco technológiával épül Közép-Európa első 100 Gigabites hálózata

Dotkom

Cisco technológiával épül Közép-Európa első 100 Gigabites hálózata

A fejlesztés eredményeként a GTS meglévő száloptikai infrastruktúráján a jelenlegi adatátviteli sebességnél akár tízszer gyorsabb kapcsolatot tud biztosítani.

A Csehországot, Szlovákiát, Ausztriát, Németországot, Lengyelországot, Magyarországot, Romániát és Bulgáriát lefedő hálózaton a GTS videókonferencia, hang, felhő, illetve adatszolgáltatásokat kínál ügyfelei számára. A Cisco elemzése szerint 2016-ra az interneten továbbított globális adatforgalom meghaladja majd az 1,3 zettabájtot, ami 2011-hez képest négyszer nagyobb volument jelent. A közép-kelet európai régióban az IP forgalom az előrejelzés szerint ugyanezen időszakban ötszörösére nő. A fejlesztésnek köszönhetően a GTS hálózati infrastruktúrája készen áll a növekvő adatforgalomból származó igényekre. A GTS CE hálózata a Cisco Carrier Routing System (CRS) platform 100 Gbps IP-Over-DWDM (IPoDWDM) gerinchálózatokhoz fejlesztett Elastic Core megoldására épül, nLight technológiával.

A Cisco nLight költséges jelregenerálás nélkül is több mint 3000 km-es távolságban biztosítja a 100 Gbps sebességű adatátviteli szolgáltatásokat. A programozhatóság lehetővé tételével a technológia egyesíti az IP és az optikai továbbító hálózatokat, csökkenti a hálózat komplexitását és működési költségét, miközben maximális szolgáltatási intelligenciát kínál.  A Cisco nLight technológia fontos szerepet játszik a Cisco Open Network Environment (ONE) keretrendszerben is, amely  integrálja a szolgáltatók hálózati infrastruktúráját az alkalmazáskörnyezetekbe, lehetőséget adva új, alkalmazás-specifikus szolgáltatások kialakítására.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés